Събития за седмицата: 14-20.02

Вдъхваме от студения, но свеж въздух и се впускаме в поредица от вълнуващи преживявания, в които гарантирано ще се влюбиш

0 коментара Сподели:

Не се подлъгвай по това, че февруари е най-късият месец от годината.

През тези дни въобще не липсват интересни събития, на които си заслужава да отидеш. На всичко отгоре се намираме в месеца на любовта – любов към музиката, любов към театъра, любов към киното, любов към изкуството и живота като цяло. Вдъхваме от студения, но свеж въздух и се впускаме в поредица от вълнуващи преживявания, в които гарантирано ще се влюбиш.

Вярно с оригинала в Софийски арсенал-музей за съвременно изкуство

Всяко ново нещо е добре забравено старо. С тази концепция си играе соловия проект на Галина Борисова. За да се докоснем до иновативността трябва да впрегнем в действие въображението и способността си да импровизираме. В пространството на Софийски арсенал изследваме разликата между автентичност и интерпретация, разглеждаме под лупа изкуството, оставило следа в спомените ни, и вникваме в силата на разума. Тези размишления се простират и отвъд границите на творчеството. Остава ни единствено да се запитаме до каква степен ние сме оригинал на самите себе си. За да присъстваме, е нужна предварителна резервация на etudgallery@gmail.com или sofiaarsenal@sofiaarsenal-mca.org.

LMC x F-act ЖЪТ ЖЪТ Album Promo в К.У.П.Е.

F-act се завръща с новия си албум, който ще представи в клуб К.У.П.Е. от 22:30. Избухваме на парчетата от Жът Жът за пръв път, а към рапъра на сцената се присъединяват AMIRA, Wosh MC, ТАХОМА, Dj DELightfull, vWhy и Loading in Progress. Най-добрата новина е, че при предварително закупуване на билет за 18 лева от bilet.bg получаваме и диск.

EXE pres. EPISODE 8 with Boris Brejcha в Интер Експо Център

Едно от най-разпознаваемите имена в електронната музика за последните 2 десетилетия пристига за пръв път в България. Това е не друг, а Boris Brejcha – DJ с 9 албума зад гърба си, собствен музикален лейбъл и уникален жанр в електронната музика. Досега най-близкият ни досег до музиката му бяха фестивали като Tomorrowland, EXIT и Time Warp, така че със сигурност не бива да пропускаме ексклузивния му сет на сцената на осмото издание на EXE EPISODE. Към лайнъпа се присъединяват още Ann Clue, Pavel Petrov, Peppou и Vanina. Раздвижваме телата си в ритъм от 23:00 и продължаваме чак до сутринта, а с билети се сдобиваме от Еventim. Готов ли си за парти? Ще се видим там.

BELOSLAVA | FROM THE MOON AND BACK в Sofia Live Club

Обичаме се от Земята до Луната и обратно под звуците на омайния глас на Белослава. Песни както от предходните ѝ четири албума, така и от предстоящия пети ни понасят през интерпланетарното пространство. Билетите са на цена 30 лева в мрежата на Eventim, а ако пропуснеш да се сдобиеш с такъв предварително, ще има и на място. Потегляме в 21:00.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *