Влез в час – за по-добро образование

Включи се в каузата за качествено образование за всички деца в България чрез програмата "Нов път в преподаването" на "Заедно в час"

0 коментара Сподели:

Обичаш ли да работиш в предизвикателна среда?

Вярваш ли, че можеш да допринесеш за развитието на потенциала на българските ученици? Стремиш ли се към активно самоусъвършенстване и усвояване на нови умения? Способен ли си да спазваш зададените срокове, комуникирайки с лекота? Съпричастен ли си към чуждата гледна точка?

Ако си отговорил положително на тези въпроси, навярно каузата на Заедно в час би грабнала вниманието ти.

От години фондацията работи в името на по-доброто и по-достъпно образование в страната, като развива нови преподаватели и подкрепя действащите училищни екипи. Понастоящем търси мотивирани хора, които да се присъединят към 12-ия випуск на програмата Нов път в преподаването и от септември да влязат в класните стаи, за да променят живота на своите ученици.

Всеки със завършена бакалавърска степен преди идния септември може да кандидатства, като за това е нужно да попълни формуляр и при одобрение да се яви на онлайн интервю и център за оценяване. В подбора могат да участват както дипломирани педагози, така и всички останали, които нямат подобна квалификация: математици, инженери, икономисти, информатици и т.н. Aко си от вторите, ще придобиеш педагогическата си правоспособност в рамките на двугодишната програма.

След успешно преминаване на всички необходими стъпки участниците избират местоназначението си спрямо подходящите за тях позиции в партньорските училища на Заедно в час на територията на цяла България. Това обикновено са учебни заведения, чиито ученици имат изявена нужда от допълнителна подкрепа за придобиването на ключови знания и умения.

Понякога, за да открием таланта си и да разгърнем потенциала си, единственото, от което се нуждаем, е мислещ, вдъхновяващ и подкрепящ ментор.

Силата да окажеш истинско въздействие върху живота на десетки деца е в твоите ръце.

За още вдъхновение виж най-великите двойки в българското кино.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *