Сериали на седмицата: Suspicion, Raised By Wolves и Pam & Tommy

Какво гледаме през седмицата?

0 коментара Сподели:

Тази седмица сериалите стартират в три поредни дни, което означава, че занапред ще имаш какво да гледаш всяка сряда, четвъртък и петък без изключение.

Независимо дали обичаш фантастика, мистерия, екшън или комедия, сме сигурни, че ще харесаш някое от тези заглавия.

Ние поне нямаме търпение да ги завъртим в стрийминг платформите.

Suspicion

От 4 февруари, Apple TV+

Синът на влиятелна и безскрупулна бизнесдама е неочаквано атакуван от петима маскирани нападатели, натикан в куфар и отвлечен.

Нюйоркската полиция набелязва петима привидно невинни заподозрени.

Единственото общо между тях е, че са великобританци, които са били в града в деня на похищението. Дали обаче наистина и петимата нямат нищо общо с престъплението, каква изобщо е целта му и как ще успеят да се измъкнат, ще разберем през следващите няколко седмици.

Raised By Wolves

От 3 февруари, HBO GO

Дойде време за дългоочаквания втори сезон на епичната научнофантастична драма на Ридли Скот Raised By Wolves. Попаднали в тропическия пояс на планетата, Майката, Бащата и човешките деца се опитват да оцеляват и да открият отговори за истинската си същност. Маркъс пък продължава с фанатичните си опити да унищожи Атеистите.

Какво ще стане със змийското бебе на Майката, или каквото изобщо същество представлява то?

До какви висоти ще стигнат халюцинациите на Пол и ще се справи ли Кемпиън с новите предизвикателства на непознатото?

Pam & Tommy

От 2 февруари, Hulu

Връщаме се към времето, когато не беше толкова лесно да надничаш в чуждите животи (и в чуждото легло). Време без интернет сензации и без лийкнати клипове.

Време, когато Памела Андерсън тичаше по плажа по бански всяка седмица на малкия екран, а Томи Лий забиваше по турнетата с Mötley Crüe.

Ранд Гоутиър е майстор дърводелец, нает да спретне интериора на къщата на Томи Лий, и работата хич не му харесва. Капризите на Лий и многобройните спречквания между двамата ескалират, докато Гоутиър не прибягва към спонтанното решение да открадне домашните секс записи на рок звездата. Така видеото на Памела и Томи се превръща в един от най-големите скандали на 90-те.

Виж и тези 10 LGBTQ+ филма с рейтинг над 7 в IMDB.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *