3 софийски йога студиа, където да влезеш в хармония със себе си

За ума, тялото и душата

0 коментара Сподели:

Освободи тялото, и душата ще го последва –

като мантра в началото на годината тези думи мотивират за новите предизвикателства, които януари носи. След дните на празничен разкош и бохемски живот идват месеците на дълго разбуждане и вместо да чакаш първите кокичета, за да потърсиш съвършената си форма,

използвай студените месеци, за да настроиш душата и тялото си – в йога студиата и фитнес центровете, където винаги е топло.

Atama Wellness Club

ул. „М. Еминеску” 1
0885 731 668

В Atama Wellness Club идваме, когато искаме да подарим на тялото си супер тренировка и перфектен релакс след нея. На място ни очаква модерен фитнес на два етажа с последно поколение кардио уреди с интернет Technogym, новата серия за силова тренировка Purestrength и Atama Wellness Club иновативната концепция за триизмерно движение Kinesis, която дава възможност за изпълнение на над 200 естествени движения и упражнения само на 1 кв.м.

Освен невероятни условия Atama ни дава и богато разнообразие от програми, включващи аеробни спортове, спининг, пилатес, йога и др., като за всички класове разчитаме на екипа им от квалифицирани инструктори.

За тялото си тук се грижим и с XBody – иновативен метод за тренировка и рехабилитация чрез електромускулна стимулация на тялото (EMS) и HYPOXI терапия, която третира специфични области като бедра, корем, крака, седалище и кожа. Ако искаме нещо предизвикателно, се насочваме към новата им зала Skill Box, а за финал се отдаваме на задължителен релакс в техния спа център със сауна, парна баня, масажи и терапии.

Narayana Yoga & Art

ул. „Странджа“ 52
087 715 1515

Narayana Yoga & Art e нашето бижу в центъра на София. Тук духът съвършено се преплита с материята в разнообразие от практики – Хатха Йога, Виняса Флоу, Ин Йога, Ащанга Йога и Медитация. Артистичното им пространство е лечебно за сетивата, а професионалният екип ни помага да израстваме при
всяко посещение. Както гласи посланието им – In The Land Of Love Temple OF Devotion Grows Into The Sky Of Surrender.

Salt&Art

кв. Изток
ул. „Академик Методи Попов“ 1
088 899 9915

Salt&Art – Солни стаи и Йога студио, е съвършеното бутиково пространство за солни инхалации, йога и арт дейности. Разполага с две солни стаи с иновативен дизайн. В едната се провежда първата въздушна йога в България с хало- и спелеотерапия. Халотерапията им за деца и възрастни е изключително полезна за профилактика и лечение на редица заболявания в организма. На място те очакват и различни масажи, терапии и събития.

Какво ни даде Мама Африка в красотата

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *