Джинсите под роклята ми

Още един тренд, който развълнува истински наличностите в гардеробите ни

0 коментара Сподели:

Зима е и сме сигурни, че има дни, през които ти се иска да облечеш всичките си дрехи едновременно, преди да излезеш. Ами всъщност има начин, и то такъв, в който да не изглеждаш като странен субект, обитаващ пейките около Попа, а като градска мацка, сякаш току-що долетяла от улиците на Париж, Лондон и Милано.

Именно от тези горещи модни точки дойде нашето вдъхновение, затова решихме да го споделим с теб, докато му е време и студът ни държи още в капана на ръцете си.

Наслояването не е тенденция отскоро и през последните няколко сезона е водещ тренд, който дизайнерите интерпретират по всевъзможни начини. Ние си избираме да слагаме едно върху друго два елемента от женското облекло, които по принцип не са родени един за друг, но като истински противоположности толкова много се привличат.

Пола върху панталон, рокля върху джинси, абсолютна стилистична хармония, чието първо правило е това, което се вижда най-отдолу, да е в едноцветен и (препоръчително) тъмен десен. За отгоре избираме по-леки материали (шифон, коприна), които да покриват по-тежките такива (деним, кадифе).

Подобна комбинация стои добре с чифт обувки с малък ток, които удължават крака и някак обират от обема, който е неизменна част от наслояването на две дрехи една върху друга. Върху всичко това намятаме палто или блейзер и сме готови да прекосим без страх от замръзване пътя към работа.

Както неведнъж сме казвали, модата е за експерименти и забавление, така че трябва да пробваш всичко, което ти предлага, за да ѝ се насладиш напълно. Правим ти го лесно с няколко кадъра за вдъхновение.

 

А тук може да си харесаш страхотни зимни обувки, които да паснат перфектно на роклята (дънките) ти.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *