Неастрологичен новогодишен хороскоп: 2022

По китайския хороскоп предстои годината на Водния тигър (нали уж котките ги беше страх от вода?!)

0 коментара Сподели:
horoscope

Привет, читателю! 2021 може да беше всичко, но със сигурност не беше скучна. Криско и Галена продължиха да правят кючеци, а Бил Гейтс е с една стъпка по-близко до крайната си цел да контролира света. Освен това през изминалите 12 месеца чухме и много яки подкасти.

В този ред на мисли бързам да съобщя че съдържанието на този хороскоп не е предназначено само за абонатите в Patreon.

То е на всички и най-вече на онази група от читателите, които скролват в тоалетната и разполагат с ограничено време.

Затова смело напред!

Овен

По принцип рядко включвам секс в хороскопа на Овните, защото като цяло и рядко им се случва, но ситуацията е добър повод да наруша тази традиция, макар и с риск да разгневя звездите. Зодия Овен ще прави много секс. Особено много секс като количество ще правят мъжките представители, а като качество женските. „Нищо ново ще кажат някои“, а аз ще им отговоря, че който ги е излъгал, че новата година е време за нови неща, жестоко ги е излъгал. 

Телец

На дамите телци им се очертава да се влюбят през тази година. Не се обиждайте, но ви съветвам да се откажете навреме от намеренията си, преди да съсипете живота на този клет човечец. За мъжете Телци виждам много секс, но за съжаление много малко. Какво да се прави, писано ви е да имате успехи в други сфери като култура, наука и образование.

Не знам за какво са ви притрябвали, като с тях трудно можеш да се перчиш на масата, но е по-добре от ич. 

Близнаци

Годината за вас ще бъде разделена на две абсолютно равни половини. През първата ще ви е тъпо, а през втората ще ви е още по-тъпо. Къде е добрата новина? Добрата новина е, че математиката не ми е сила и признавам си – сбъркал съм частта за половините. Ще има и трета, в която направо ще се родите! Всичко, с което се захванете, ще се превръща в злато. Буквално и преносно. Колко буквално? Остин Пауърс в „Златният член“ гледал ли си? Толкова буквално. Бъдете разумни към новите си сили и в крайна сметка помнете, че това все пак е хороскоп с 98% точност в прогнозите. Може пък точно вие да сте тези неуспешни 2%. Пожелавам ви го искрено!

Рак

Пожелайте си нещо през януари и то ще ви се случи през август. Сигурен съм в това, защото през зимата всеки си мечтае да дойде време за море.

Съветвам ви обаче да сте по-практични в желанията си, защото в средата на годината те наистина ще започнат да се сбъдват.

Месеците дотогава ще са богати на здраве, калций, магнезий, цинк и витамин С. Препоръчват се професионални съюзи с везни и любовни съюзи с козирози, но внимавайте да не правите нелегални залози!

Лъв

Очертава се поредната година, в която ще властвате над себе си и над останалите. Проблеми виждам само през второто полугодие, когато е възможно мъжките екземпляри да започнат да губят части от гривата си, но не се тревожете. След като се приключи работата по настоящите ваксини, светът най-накрая ще се преориентира и към лек за косопада. Дамите лъвици няма от какво да се страхуват – очакват ги успехи на всички фронтове с изключение на Западния фронт. Там отдавна знаем, че няма нищо ново.

Дева

Очаква ви една изключително подредена година, през която единствените петна ще са от източник, който лесно се премахва. На мъжете им предстои професионално развитие, а на дамите личностно.

Хубавото е, че живеем в XXI век, и ако сте мъж, който търси личностно развитие, то да станете жена е толкова лесно и достъпно, колкото и да си поръчате пица.

Бъдете смели!

Везни

Очаква ви много любов. Платена или безплатна – няма значение, важното е да е истинска, а от истинската любов често боли. Понякога боли от експерименти, понякога от фетиши, важното е да боли, за да знаеш, че си жив. Други болки не се очертават и това е добре.

Финансови постъпления кой знае какви не се очакват. То в днешно време 10 000 лв. не са кой знае колко много пари, при положение че хората ходят до магазина с коли за половин милион. Както и да е, любов и 10 000 лв. бонус мисля, че не е зле като комбинация ?

Скорпион

Вашата година се очертава да е точно такава, каквато я искате.

Толкова сте неотразими, че завоеванията в интимен план дори няма да ви ги броя.

За свикналите на секс, фитнес, туризъм и книги годината ще предостави нови възможности за практикуването на тези интригуващи хобита. Голямата промяна за вас ще дойде в професионален план. Повече няма да издавам, за да ви бъде интересно.

Стрелец

Не бих казал, че ви чака година, пълна с успехи, дори напротив. Повечето успехи, които ще постигнете, ще са на гейминг ниво или 4-ки от 6/49. Причината за тези мрачни прогнози е черна магия с петел, която ви е направена някъде между 12 и 13 година след рождението. Именно 2022 г. предоставя шанс веднъж в живота да развалите проклятието. Трябва само да занесете копито от яре и ухо от заек на Перперикон преди 20:00 на 18 август. Успех!

Козирог

Годината ви ще премине под знака на несигурността и клаустрофобични състояния за бъдещето ви и решенията, които предстои да вземете за него. Без паника! Само в началото ще е. През 2022 ще имате безоблачни дни, а през 2023 пак малко гадости.

Не се сърдете на мен, сърдете се на звездите и на тези, измислили хороскопите! 

Водолей

Не го мислете, нещата ще ви се наредят без особени усилия. Не е честно спрямо останалите зодии, но всеки сам си носи кръста. И все пак годината ще предложи изпитания. През втората половина ще ви се наложи да вземете решение, което ще осмисли следващите 10 години от живота ви. За различните хора решенията са различни. Едни ще си сложат силикон в гърдите, други ще продадат колата, трети ще си купят земя в Казичене. Всеки според необходимостите си.

Риби

Очертава ви се година, богата на емоции и бедна на пари. Как само звучи, а? Спокойно, няма да ви се сбъдне. Вместо това ще намерите невероятния баланс между финансова стабилност, емоционална задоволеност и сексуален глад. Последното е константа, но първите две невинаги ги има за цели 12 месеца. Насладете се на баланса!

По китайския хороскоп предстои годината на Водния тигър (нали уж котките ги беше страх от вода?!).

Тигърът (третият знак в цикъла на китайския зодиак) е непредсказуем и недосегаем, така че е много вероятно нещо неочаквано да ни се случи през новата 2022 година.

Нека всичко ви върви по вода, мили мои. По-неочаквано от това здраве му кажи. 

10 любими неща от 2021: Влади Илиев

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *