Шоуто трябва да продължи

Разкриваме ви един от героите зад емблематичния бенефис на златните момичета „Сън“

0 коментара Сподели:
Palms Music Benefis

На 16 декември от 19:30 часа в зала „Арена Армеец“ се случи нещо впечатляващо, което стопли сърцата ни и ни показа истинската сила на спорта, изкуството, музиката и онова усещане, което ни кара да се гордеем, че сме българи. След жадуваното и чакано с десетилетия злато за художествената ни гимнастика от олимпиада, ето че едни крехки момичета просълзиха цяла България и се качиха на почетната стълбичка.

Не златни, а диамантени – така бяха наречени Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова, които триумфираха в последния ден от XXXII летни олимпийски игри.

Името си получиха, защото според всички експерти те бяха диаманти, които блестят с различна светлина. След първото място и този най-висок спортен връх ансамбълът, който написа името си със златни букви в историята на българската художествена гимнастика, реши да се откаже и да подари на всички нас един вълнуващ бенефис. В него участваха те, заедно с Елена Бинева, Теодора Александрова, Катрин Тасева и Невяна Владинова.

Зад такъв грандиозен спектакъл несъмнено стоят много герои, които не виждаме под светлините на прожекторите, но благодарение на които цялата магия се случва.

За бенефиса на нашите момичета един от тези герои несъмнено бе новата продуцентска къща Palms Music. Те съвместно с Българската федерация по художествена гимнастика бяха в основата на този неповторим проект, който бе представен пред публиката в зала Арена Армеец.

„Сън“ е авторски спектакъл, който съчетава музика на живо, мултимедия, художествена гимнастика и танци, впечатляващ 3D мапинг и сет дизайн.

В основата на мащабната продукция стои Калоян Лалев – Кайо, а в грандиозното шоу се включиха виртуозни музиканти, сред които Красимир Тодоров – пиано, програминг и музикални аранжименти,  Александър Обретенов – бас китара, Васил Крумов – китара, и Васил Вутев – барабани, както и победителката на Гласът на България Петя Панева.

С този проект продуцентска къща Palms Music очертава иновативен стил и подход в подбора и реализацията на своите проекти – търси изява в различни както по жанр, така и по мащаб музикални събития с изразен потенциал да се превърнат във фокус на културния афиш у нас. Убедени сме, че ще бъде така, и си пожелаваме още много герои като тях, които да подкрепят инициативи като тази.

Съчетание на изкуство, музика, дух и красота.

Шоуто трябва да продължи, магията трябва да я има, а ние нямаме търпение за следващите събития, които са ни подготвили от Palms Music.

 Едно ново място в София те очаква тук – Клуб Scratch

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *