Прозрачни мисли

Хвърли скромността през прозореца

0 коментара Сподели:

Линията на бельото е нещо, което няма да крием оттук нататък. Откровената прозрачност на материите е тренд, който се изстреля от небесния подиум на звездите и се приземи директно на улицата, за да извади наяве всичко скрито досега.

От мъгливите рокли на Helmut Lang до бродираните тюл слоеве на Simone Rocha. От виниловите тренчове на Burberry до прозрачните жилетки на Emporio Armani. Независимо дали дизайнерите наслагват прозрачност или пък "освобождават зърната", тя със сигурност не е нещо, с което можеш да подчертаеш скромността си.

Ако си от по-срамежливите, можеш да заложиш на спортно-шикозно бельо под прозрачния топ, което максимално да покрива всичко, което искаш да скриеш, или пък да използваш прозрачността като акцент върху тотално непрозрачния ти аутфит. Да добавиш върху едноцветните си дрехи бродиран прозрачен тюл за интересен и богат пейзаж или просто за да дадеш дълбочина на стила си.

Тази тенденция призовава за ясна видимост, която не оставя много на въображението, тя хвърля скромността през прозореца и изисква прилична доза самоувереност, за да я разхождаш на обществени места. Не се страхувай да покажеш част от себе си, ето и как да го правиш, ако ти стиска…

Това се крие под топлото зимно палто, вдъхновение за което можеш да намериш тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *