10 любими неща от 2021: Радослав Мирчев

Рубриката, която е вдъхновяваща, гостите ни - още повече!

0 коментара Сподели:

Радо ни е познат от години най-вече като главното действащо лице зад вече емблематичния бар „Петък“ и клуб „Микстейп 5“, за който се надяваме винаги да остане сгушен в онзи легендарен подлез на НДК. Но освен това той хвана вълната от последните една-две години и беше от хората, които бързо се ориентираха и адаптираха, а именно

– барът вече е в гората и гората е до бара.

Това лято хижа „Септември“ се превърна в своеобразен хъб на хората с по-свободни професии, които работеха по цял ден под сенчестите борове на Витоша вместо под климатиците и бетона. Радо също така повлече крак и вдъхнови много млади хора да се заловят с хижарство, което ние намираме за доста готино. Резултатът е – реновирани хижи на Витоша, разкарани паяжини от соца, актуални менюта в хижите и не на последно място – бармани с греяно вино, когато си на планина!

Човекът на годината за него е вторият му наследник, който наскоро се появи на бял свят, а ние само можем да бъдем щастливи, че за някои хора годината всъщност е била година на нови начала и с мирис на надморска височина.

Приятно слушане.

Тук те очаква още един любим човек от 2021 – Виргиния Захариева

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *