Всяка събота пре-партито е с Franky Rizardo и Solardo

Диджеите със собствени предавания по Radio Nova

0 коментара Сподели:

Радио NOVA ще зарадва феновете на качествения house и tech house с предаванията на две ярки фигури на електронната сцена в момента – Franky Rizardo и тандемът Solardo, които пък от своя страна ще са гости този петък в YALTA CLUB.

Едва 17-годишен, холандската надежда Franky Rizardo, издава първата си продукция през 2006. Диджеят продължава да се доказва като талант – оправда доверието на лондонския лейбъл Defected, който включи в каталога си много негови парчета и ремикси, а от няколко години го лансира и като резидент на събитията им в цял свят.

Концепцията му FLOW (име на предаването и серия партита) набра сериозна скорост и вече е призната от фенове и критици за еталон за качество. Стартирайки като седмично шоу в холандска радиостанция, FLOW вече е име на мащабни събития в най-добрите световни клубове и на фестивални сцени. През 2015 Franky Rizardo създаде и собствен лейбъл LTF Records, който пусна няколко успешни издания с негови тракове и продукции на други талантливи холандски артисти.

В завидната си дискография Franky Rizardo има парчета за издателски компании като Saved (на Nic Fanciulli), Rejected (на Joris Voorn), Solä (на Solardo), Circus Recordings (на Yousef), Simma Black (на Low Steppa), 8bit. Търсен е за ремикси на артисти като Roger Sanchez, Bob Sinclar, Rationale, San Holo, Marian Hill, CamelPhat и много други (много от тях намериха място в плейлиста на радио NOVA).

Броят на участията на Franky Rizardo за календарна година достигна трицифрено число – пускал е на грандиозни световни събития за електронна музика като We Are FSTVL, Defected Croatia, Tomorrowland и Mysteryland, през летните месеци е бил резидент на серията събития Redlight в един от най-престижните клубове в Ибиса – Sankeys.

"FLOW" на Franky Rizardo е всяка събота от 18:00. Веднага след него, от 7 вечерта, на 101.7 FM в София и онлайн на www.radionova.bg, може да слушаш и седмичното шоу "The Spot" на Solardo.

В момента Solardo са най-силното tech house оръжие на Обединеното кралство – двамата получиха награда за най-обещаващи артисти на 2016 от DJ Mag и намериха място в топ 100 на престижния Resident Advisor.

Стремглавият им успех е плод на усърдна работа в студиото и впечатляващи феновете в цял свят участия на живо. Убийствените им тракове за лейбъли като Viva, MTA и Elrow проправиха пътя на "Tribesmen" (част от едноименното EP за Hot Creations) до първата позиция на класацията за продажби на електронния портал Beatport. Последваха успешни парчета и за 'Toolroom Records' на Mark Knight ("The Aztecs EP") и 'Relief Records' на Green Velvet ("Matador EP"). Музиката на Solardo получи признание от имена като Jamie Jones, Annie Mac, Green Velvet, Jackmaster и много други.

изминалата година беше също толкова успешна за двамата – те отново получиха "Best Of British" награда на DJ Mag, разпродадоха всичките си дати във Великобритания, имаха участия в САЩ, Австралия, Аржентина и на безброй фестивали, имаха честта Pete Tong да представи техен 'Essential Mix', ремиксираха летния хит на Duke Dumont и Gorgon City "Real Life", бяха обявени за най-голям пробив за 2017 и на DJ Awards в Ибиса, създадоха собствен лейбъл Solä, който само за няколко месеца издаде продукции на артисти от калибъра на Prok & Fitch, CamelPhat и Franky Rizardo.

А ето накъде да се отправиш след това!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *