Isterika: Garo, Deyan Dimitrov, Annna

0 коментара Сподели:

За следващата Истерика, която ще се състои в петък в Micro, ще имаш удоволствието да се запознаеш с един от най-важните персонажи на българският ъдерграунд и известен сред всички нас – Гаро, който от години се развива в Берлин. В немската Мека на музиката е част от екипа на един от най-авангардните клубове – Ренате.

Вторият гост е Деян Димитров, чиято работа се разделя между Букурещ, София и Солун, където е резидент на бутиковите ъндърграунд събития “Prism”, а

за сета му от тазгодишното издание на един от най-обичаните електронни фестивали още се говори.

Annna е Dj, базиран в София, и основател на Isterika – експериментална платформа с фокус върху клубната култура, електронната музика и визуалните изкуства.

Като DJ тя развива еклектичен вкус, изразен чрез звуците на завладяващи сетове, преминавайки през world, dub, downtempo, balearica, new beat, afrobeat и disco до по-експериментални влияния, ambient, electro, leftfield house, heavy beat, techno и всички измерения между тях. Внимателно опипва почвата, винаги стараейки се да създаде атмосфера и силни усещания в унисон с публиката и нейната енергия.

Истерика е експериментална платформа, фокусира върху клубната култура, електронната музика и визуалните изкуства, основана от Анна-Мария Хаджистоянова през 2018 г. в София.

През изминалите две години Истерика се превърна в един от любимите клубни формати на София и заформи цветна и отдадена публика около себе си.

Автор на плаката и визуализациите на събитието е базираната в Чикаго – Дона Димитрова, която е мултидисциплинарен визуален артист с фокус върху илюстрацията, околната среда и визуалната идентичност.
Локацията е любимото Micro, като събитието започва в 23ч и продължава до 06ч, с вход преди полунощ – 10лв и след – 15лв.

Цена: 10-15

Купи
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *