After Work Social Club: есенни истории и златни моменти в SODA

Есента може да бъде и любимият ти сезон

0 коментара Сподели:

Скоч и сода, джин и сода, сладък вермут и сода, а най-добре Go Guide & SODA. Сряда идва, за да миксираме сладкото парти по средата на седмицата – After Work Social Club, със свежия бар на София – SODA.

Нали не си си мислил, че с настъпването на по-студените месеци ще забравим за срещите ни през седмицата?

Е, може да ни е малко по-хладно навън, но нали затова имаме коктейлите! Готви се да погъделичкаме желанието ти за любими срещи с любими хора, докато не се издигнеш в блаженство, лек като газирана вода в дълъг коктейл.

Този път темата на партито е вдъхновена от златната есен.

Затова наричаме After Work Social Club vol. 21 Glitter&Gold – есента не е тъжна и меланхолична, напротив, може да бъде любимият ти сезон, ела и ще ти покажем как.

Стигаме чак до златните щрихи в короните на есента.

Това парти е за всички, чиито коси все още отразяват последните слънчеви лъчи, а парти душите им препускат бясно, независимо от сезона.

Искрите този път няма да бъдат само в очите, защото специалисти с бързи ръце и бляскави идеи ще са на разположение за преобразяване на прическите. Това ще стане възможно с помощта на TRESemme, които освен това ще те консултират за най-правилните продукти спрямо индивидуалните нужди на косата ти.

Ще ти покажем колко красива може да бъде есента. Отмъкни някоя от всевъзможните рецепти за есенни благини, записани върху висящи есенни листа. Лате от тиква или кестени на пара? Ако пък предпочиташ да се вихриш извън кухнята, отбий се до къта за ръчна изработка, където можеш да изработиш тематичен декоративен елемент, който после да занесеш вкъщи.

Няма нужда да казваме за музиката и коктейлите, защото нали си знаеш – и двете ще са злато!

И все пак музикалното оформление този път е се случва под златните ръце на Boyan, когото винаги слушаме с удоволствие, където и да е замесен.

Не пропускай и 10 неща, които прави класическият българин на почивка в чужбина

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *