Знаем какво ще правиш на Хелоуин тази година

Мястото е Black&White Piano Lounge

0 коментара Сподели:

Всяка година с настъпването на октомври, падането на листата и пълзящите мъгли, започваме да си задаваме важния въпрос „А ти къде ще бъдеш на Хелоуин?“.

И макар в последно време организирането на събития да носи несигурност, тук случаят не е такъв. Ако все още нямаш яснота за вечерта на 31 октомври, не търси повече – от достоверни източници знаем, че най-хубаво ще бъде в Black&White Piano Lounge, част от новия развлекателен комплекс Palms Merkur Royale.

Домакините са се погрижили духът на Хелоуин да завладее всеки посетител на Black&White Piano Lounge.

Ако името не ти е познато, то е защото локацията скоро се появи на картата на забавлението в София – на територията на развлекателен комплекс Palms Merkur Royale в сградата на Гранд Хотел Милениум. През деня там се провеждат спортно-развлекателни турнири, а вечер

мястото се преобразява за незабравимо забавление в изискан пиано бар и уникална атмосфера.

Специално за празника на Вси светии мястото ще бъде превърнато в реално-фантастична феерия. През деня (от 14 до 18 часа) забавлението ще бъде за най-ентусиазираните – децата.

Най-малките посетители ще имат куп забавления благодарение на аниматорите, които са подготвили тематични игри.

С настъпването на тъмната част от деня преживяването ще се превърне в парти за порасналите.

В 19 часа на сцената ще излязат Expose Team, заедно с танцьори, професионални циркови артисти и резидентът на клуб Black&White Piano Lounge – DJ Dimmy. Те ще се погрижат за твоето добро настроение.

Местата са ограничени, така че те съветваме да направиш резервация на 088 516 9802 и 088 248 0930 или да закупиш своя куверт на този или този линк .

Виж и 7 sci-fi класики, които всеки трябва да е гледал

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *