Вдъхновението започва от теб

Снимай своите най-яки моменти и спечели жестоки награди от Аnswear

0 коментара Сподели:

Животът е броеница от моменти, и понякога искаме да прехвърлим този наниз бързо, понякога – да докоснем всяко едно мънисто внимателно. За нищо религиозно няма да ти говорим, не бързай да сбръчкаш нос.

Метафората тук е свързана с дните, които се плъзват като по връвчица, избутани от следващите.

Запечатвайки ги, можеш да се върнеш към тях когато искаш, и затова изкуството на фотографията е толкова ценно. Сега имаш още една мотивация да правиш красиви снимки, които да споделиш с последователите си, а именно престижния конкурс „Lifespiration starts here: Catch the moment“.

Действай според своите правила и бъди точно такава, каквато желаеш –

чувствителна, силна, романтична, темпераментна, срамежлива. Женствеността има безброй лица, а всяко от тях е красиво и единствено по рода си. Покажи на света откъде черпиш мотивация, какво те вдъхновява вкъщи или на работното ти място, когато пътуваш или се забавляваш. Улови безценните мигове и публикувай кадрите в Instagram профила си, като не забравяш да добавиш #Lifespirationstartshere, #answear_bg и @answear_bg.

Миналата година ти разказахме за PackShot – конкурс за продуктова фотография, който събра повече от 50 участника и откри кадрите в кристална форма в творчеството на Петър Тановски. Тази година темата е друга, но не се съмняваме в ювелирните претенденти.

Инициатива е продължение на миналогодишното предизвикателство  „Catch the moment“, в което се включиха 1473 участници от България.

Сега снимките ще бъдат оценявани от международно жури, в което важен глас има златното момиче и капитан на българския национален ансамбъл по художествена гимнастика Симона Дянкова.

Победителят ще спечели големия приз от 2 000 лева, а подгласниците му – 2 награди в продукти на стойност 200 лева и 5 награди в продукти на стойност 80 лева, всички от Answear.bg.

Посланици на конкурса „Lifespiration starts here: Catch the moment“ са жени от цяла Европа – модели, актриси, пътешественички и активистки, които следват своя път, пълен със страст, изненади и креативни предизвикателства. Сред тях са също талантливите Гери Турийска и Прея.

Певицата озвучава новото завладяващо и зареждащо с енергия видео на Answear „Lifespiration starts here“ („Вдъхновението започва оттук“).

С него фешън платформата, която работи на девет пазара, показва, че предлага много повече от мода

– нови възможности, вдъхновение да живееш още по-интересно и активно.

Още информация за фотоконкурса „Lifespiration starts hereвиж тук.

Тук си говорихме с огнената и талантлива Preyah!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *