Максим и Стефан Иванови акостират с лодката си пред пилоните на НДК

City Stage

0 коментара Сподели:

снимки:Neverest Ocean Row/facebook

Те са наша родна гордост, защото са първите българи, първите баща и син и първите, неподкрепени от големи организации, които на чиста воля, ентусиазъм и безумна смелост прекосиха Атлантическия океан от изток на запад. Двамата поеха на вълнуващото си приключение на 14 юни 2020 г. от Португалия, а след 105 дни на вода и 4444 морски мили (8230 км) в сезона на ураганите достигнаха до крайната си точка на 6 октомври 2020 г. Баща и син поставиха  два рекорда на Гинес – „Най-млад гребец, прекосил океан“ (Максим Иванов на 16 години и 293 дни в деня на отплаването) и „Най-млад гребец в двойка, прекосил океан“, а океанската им гребна лодка НЕВЕРЕСТ, която построяват сами в гаража си, се превръща в третия член на техния екипаж и един от най-големите герои в пътуването.

Именно тази красавица ще е разположена съвсем на живо пред пилоните на НДК на 7 октомври от 19:00 часа, когато Максим и Стефан ще ни представят първата си книга „Неверест“ в City Stage, София.

По време на премиерата очакваме вълна от адреналин, бурни емоции и разкази от двама мъже, които са в свои води по ръба на невъзможното.

Книгата „Неверест“ не е само разказ за една дръзка мечта, превърнала се в неповторимо приключение. Тя е вдъхновяваща история на баща и син, решили да изпитат силите си насред свирепата арена на океана. Припомняме, че плаването на Стефан и Максим беше с кауза – „Да! За живот!“, която цели повече български граждани, нуждаещи се от трансплантация, да получат шанс за втори живот чрез информиране и разясняване  на темата. Когато смелите са и благородни, ние със сигурност отиваме да прочетем историята им – утре в City Stage!

Книгата „Неверест“ не е само разказ за една дръзка мечта, превърнала се в неповторимо приключение. Тя е вдъхновяваща история на баща и син, решили да изпитат силите си насред свирепата арена на океана. Припомняме, че плаването на Стефан и Максим беше с кауза – „Да! За живот!“, която цели повече български граждани, нуждаещи се от трансплантация, да получат шанс за втори живот чрез информиране и разясняване  на темата.

Когато смелите са и благородни, ние със сигурност отиваме да прочетем историята им – утре в City Stage!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *