The Local: Мирослава Нейчева

Тя е готвач, който винаги добавя любов към рецептите си

0 коментара Сподели:

Те са потомците на бъдещето – наливат основите на града върху собствените си сърца. А за да ги опознаем, ние събираме артефактите. Онези култови предмети, реликви и оръдия на труда, с които местните герои описват самите себе си!

Амбицията да променяш средата, в която живееш,

винаги е била сериозна заявка, но и единствен път към позитивна и пълноценна промяна. Мирослава е един от онези хора, които ти се усмихват с очи, докато те повличат в мисията си и палят желанието ти за по-качествен начин на живот. Тя и нейният верен съмишленик Ангел създават MIAM с идеята да съберат общност от хора, които вярват в хубавата храна, истинската продукция и чистите съставки. Дуото готвачи застава зад проекта с цялото въображение, страст и отдаденост, което може да си представиш, а ние искаме да разберем кои са безценните оръдия на труда на нежната половина от MIAM – Мира.

Чинията

Заставайки пред чинията, можеш да видиш целия си опит, знания и труд в едно. Това е краят на процеса и последното, което достига до хората. Както е платното за художника, така чинията е моето пространство, където да изразявам идеите и опита си.

Книгите

Книгите са извор на вдъхновение и есенциална част от работата ми. Те ми дават стойност и ме вдъхновяват да създавам иновативни комбинации, пречупени през моята призма, но уповаващи се на класически рецепти. Колкото са важни продуктите, толкова са важни и книгите. Там непрекъснато откривам нови техники в създаването на рецепти с чисти съставки.

Лаптопът

Като малък локален бизнес имаме нужда от близък контакт с хората, за да комуникираме всички ценности и идеи, а също и за да получаваме обратна връзка. Въпреки че сме кулинарен бизнес, голяма част от цялата комуникационна верига минава през дигиталната среда. Хората понякога не предполагат колко съществена част от работата е тя.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *