Find your space: 13 споделени пространства

Препоръчваме ти тези coworking пространства, за да се вдъхновиш

0 коментара Сподели:

Време е да изтръскаме пясъка от краката си и да намерим градското място, което да ни вдъхновява. Споделените офис пространства ни свързват, когато имаме нужда от разнообразна среда. Независимо дали си фрийленсър, предприемач или друг вид прелетна птичка, разгледай топографската coworking карта на Go Guide.

Biz Hub

Бизхъбърите избират пространството заради модерната среда, отношението и факта, че се чувстват като у дома си. В coworking space-а откриваме различни по вид споделени пространства за работа, събития и срещи, както и частни офиси за уединение. А един от най-големите плюсове е огромната тераса от 850 кв.м, с удобни градински мебели, невероятни гледки и чист въздух! Или наречен още No Working space.

ул. „Анна Ахматова“ 9
0877 355 553

COSMOS

Креативният спот се настани в първата шоколадова фабрика в София. Локацията разполага с големи индустриални помещения с убийствена гледка и цяло крило със светли и просторни офиси за по-малките екипи. Великите идеи идват по-лесно в модерни пространства, запазили духа на времето.

ул. Георг Вашингтон 12
0884 936 134

KORNER

В KORNER се отбиваме често, еднократно или с абонамент. Модерното пространство в центъра на София, което е идеално за фокусиране върху соло проект, среща с колеги, пийч с клиент или интервю. Високите тавани, дървеният паркет и естествената светлина ни карат да се чувстваме като у дома си!

ул. „Княз Боис I“ 86
0885 639028

The Lounge

Споделеното пространство, предлагащо всички удобства, които са ти необходими. Можеш да се разполагаш на целия етаж, като от рецепцията любезно ще те ориентират накъде си. В сградата ще откриеш ресторант, кафене, фитнес, паркинг и конферентни зали. В коуъркинга има и релакс стая с джаги, хладилник и легло. The Lounge е повече от споделено пространство, това е твоята общност.

бул. „Липник“ 123, ет. 1, Русе
0888 504 919

SOHO Sofia

SOHO e онова уютно коуъркинг пространство, за което сте си мечтали, докато се чудите как да комбинирате работни задачи, социален живот и културно-развлекателни преживявания. Намира се в самото сърце на столицата и е идеално място за дигитални номади от креативния сектор, както и за градски арт изследователи.

В основата му се преплитат професионализъм, домашен уют и храна за душата,

които насърчават творчеството и обмена сред обитателите си. Единственото, което липсва от типичния офис, са битовизмите, за които SOHO са се погрижили. Сред работните места и залите за събития, разположени в триетажна зелена къща с красива градина, са вплетени също художествена галерия, школа за балет, появяват се тематични базари, поставят се театрални постановки, подпомагат се социално значими каузи и се изпълняват майсторски добри концерти. Но най-интересното и ценно нещо в SOHO е общността от сходно мислещи професионалисти. Няма ли да е хубаво да станеш част от тях?

ул. „Искър“ 4
0877 188 688

Space Assembly

Време е за коуъркинг от ново поколение. Представяме ти Space Assembly – високотехнологичното бизнес пространство, което осигурява творческа среда за екипно взаимодействие, обучения, събития, подкасти, уебинари, broadcasting и какво ли още не. Space Assembly е проект на консултантска компания ITCE и е мястото, където работните срещи онлайн могат да са дори по-интересни от тези на живо. Голямото предимство на проекта е, че освен с последен писък техническо оборудване

тук разполагат и с екип от професионалисти в различни области.

Така компаниите и организациите, които обитават пространството могат да разчитат на съдействие за цялостната подготовка в реализирането на своите проекти. Не пропускай да посетиш тази разнообразна, високотехнологична и комуникативна творческа среда, където професионалисти от света на бизнеса се събират, за да си взаимодействат ефективно.

София Тех Парк
02 440 0444

Betahaus

Знаеш ли, че пионерите в коуъркинг историята в България са betahaus? Добре познатата „къща“ води началото си от Германия, а през 2012 г. отваря врати и в София като първото споделено работно пространство. Сега ги откриваме на цели

две локации в сърцето на града, които ни печелят с панорамни гледки и готина атмосфера.

Едната – на площад „Славейков“, в сградата на бившата учителска каса, а другата – на „Шипка“ 6, в сградата на Съюза на българските художници. Обитателите са от всякакъв вид – стартиращи и големи компании, фрийленсъри, агенции от сферите дизайн, маркетинг, IT, HR, а понякога засичаме и кучета, понеже тук са dog friendly. В beta има всичко необходимо за пълноценен креативен обмен, от който всички ние имаме нужда. Ако все още не си опитал в beta, най-лесният начин да посетиш къщата е с light плана им. 30 посещения в рамките на 3 месеца, достъп до двете локации и никакво обвързване. Пробвай!

ул. „Шипка“ 6
0888 204 995
пл. „Славейков“
0888 204 995

This way

За това работно пространство лоялността на клиентите в дългосрочен план е приоритет, затова тук не идваш за малко, а оставаш. Интересни бизнеси и големи корпорации намират своето място в уюта на This Way, където винаги цари гостоприемство, вдъхновяваща работна среда, първокласни услуги и сигурност. Мястото инкорпорира в себе си изкуство, култура, креативен дизайн и е мултифункциоанлно и просторно – тук се организират разнообразни събития.

Различните вариации на офис пространства са съобразени с нуждите на всеки,

независимо дали ти се работи на бюро или диван, в личен или споделен офис – хибридното пространство има от всичко. Има и зони за почивка, за срещи на чаша кафе, телефонни кабинки и споделена библиотека. А за да се почувстваш като истински супергерой, заповядай в Superhero залите, оборудвани с всичко необходимо, и превземи света с креативните си идеи. Не пропускай да се полюбуваш и на зелената стена в офиса за бързо бягство сред природата.

ул. „Иван Абаджиев“ 2A
02 9264 264

Bum Bam

BUM BAM е онлайн платформа, която предоставя възможност на собствениците на имот да го отдадат на сам човек или на цял екип от дигитални номади, превръщайки мястото си в нещо като супер коуъркинг airbnb. На платформата има два типа потребители – домакини и гости, като на страхотните им открити и закрити локации имате възможност за събития, обучения, презентации, екипни срещи, тийм билдинги, green office day и още.

behappy@bum-bam.com
0897 500 522

Open Air Dragalevtzi

В една от най-посещаваните локации на BUM BAM въздухът е чист и свеж, а обстановката спокойна и приятна. Тук имаш възможност за индивидуална или екипна работа, корпоративни събития и тийм билдинги, като има обособени столове и маси за всеки. Освен иглолистни и широколистни дървета, които да ти пазят сянка, има интернет, ток и санитарен възел. Работи от беседка или веранда… и всичко това в полите на Витоша. Може и с куче. Рай!

кв. Драгалевци
0897 500 522

Sketch

Думата, която описва пространството, е „комфорт“. Тук удобствата и възможностите за социализация са повече от работните часове в седмицата. Изградено с идеята, че топлата и гостоприемна работна среда вдъхновява производителността, мястото е снабдено с обширни пространства, стилен интериор, функционални конферентни зали, комфортни зони за релакс, както и оборудвана с всички екстри кухня.

ул. „Сребърна“ 14
0876 705 838

Sketch Startup

Пространство, насочено към и насърчаващо предприемачи – тук си добре дошъл както сам, така и с целия си екип. Мястото ще те посрещне с дизайн, отговарящ на нуждите на съвременния бизнес, с изобилие от естествена светлина и органични материали. Наред с оборудваните зали за срещи, събития и зони за релакс, само на метри от пространството има фитнес и СПА, които можеш да ползваш като част от абонамента си.

Ring Tower, Младост
0877 510 911

Entract 127

Съвременното премиум бизнес пространство се е настанило в една от първите обществени сгради в центъра на града. През 30-те години на миналия век е била проектирана да помещава театър и хотел – сега е Entract 127. Тук ще откриеш безкомпромисно оборудвани работни пространства, при това на цели пет етажа. Модерно обзаведени офиси под наем, коуъркинг зона, ивент спейс и тераса с феноменална гледка.

Всичко това на любимата „Раковска“!

Първият етаж е обширно отворено споделено пространство с капацитет до 55 души. На следващите 3 етажа са разположени 34 индивидуални офиса с високоскоростен интернет, контрол на достъп и много естествена светлина. Всички екстри като широки бюра, ергономични столове, комфортни зони за релакс и много естествена растителност те очакват с отворени обятия. Последният етаж е черешката на тортата! Пространството е подходящо за събития, коктейли и семинари, а широката тераса спира дъха ни всеки път!

ул. „Георги С. Раковски“ 127
088 266 9836

Но не се преуморявай само с работа – виж и тези 5 планински дестинации за почивка!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *