Месарниците, на които се доверяваме в София

0 коментара Сподели:

Те произвеждат, селектират и доставят най-доброто за месната трапеза. Преди да запалиш грила и да поканиш приятели на BBQ Rendez-vous, обиколи следващата селекция. Обещаваме само истинско месо, което ще запали страстта ти към готвенето и един от най-сочните нови ритуали за августовски сбирки.

Гарнитурата ще бъде от теб, а за останалото можеш да ни благодариш, след като си оближеш пръстите.

Месарници София

Butcher

Днес с радост ти разказваме за двата обекта на любимите ни месарници Butcher, които са буквално врата до врата на „Гурко“ 27А и ни предлагат безкомпромисно качество на месото и безупречно обслужване. В месарница Butcher 1 откриваме чисто, местно производство и добито само от месодайни породи първокласно агнешко и телешко. Към магазина има транжорна и камери за зреене на месо, а цялата производствена верига е напълно открита за клиента. На място ни очакват стекове като Т-боун, антрекот и котлети, меса за печене, меса за варено и заготовки от мляно месо. Butcher 2 ни радва с отлично пилешко, свинско, колбаси и салами от български ферми, като тук отново има открита транжорна, за да наблюдавате целия процес.

От Butcher правят и доставки, така че не пропускай тяхното първокачествено месо за страстни гастрономи!

 ул. „Ген. Йосиф Гурко” 27A и 27Б
02 954 5457

Meat(R)evolution

Те са истински революционери в това, как гледаме и се отнасяме към месото. Техният кодекс гласи, че в онлайн магазина им ще откриеш само отлично съотношение качество/цена, чист етикет, гарантиран произход и безупречен вкус. Тук може да намериш 100% US beef – чисто американско говеждо Black Angus с най-висока степен на мраморизация Prime, японско Wagyu beef – чистокръвно Wagyu говеждо, Клас А5 със 100% доказан произход и висококачествено българско агнешко от млечни агнета със син печат и стекове

– истинско произведение на изкуството!

Честност, свобода и коректност стоят в основата на политиката им, защото са партньор с US Beef Checkoff и United States Meat Export Federation, които се грижат американското говеждо, което пристига, да бъде от най-висок клас и от ферми в САЩ, които отглеждат животните си без хормони.

0889 355 016

Omaia Ranch

Omaia Ranch е бутиковият производител, доставящ органично месо чак до входната врата.

Контролът върху качеството започва още от ранната възраст на животното,

за да предложи вкусово приключение без хормони и добавки. От Оmaia Ranch са готови да приемат поръчка, избрана от селекцията продукти в сайта, или такава, направена по специална заявка. А ако си се чудил откъде някои софийски ресторанти зареждат месото си – мястото е Omaia!

0884 743 443

Ако искаш да се потопиш в BBQ & Grill емоцията, виж кои са най-добрите места в София

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *