5 филма, които да не пропускаш в Дом на киното тази седмица

Ето ти новите интересни заглавия, на които определено си струва да обърнеш внимание

0 коментара Сподели:

Ако и ти като нас си фен на филмовите заглавия в Дома на киното, ето как да рефрешнеш седмичния си график. Ако търсиш интересен завършек на делника, нещо освежаващо ума и чудесен вариант за среща с приятели, виж новите им филмови предложения.

Матилда

Седмицата започва с вълнуващата романтична история на световноизвестната балерина Матилда и наследника на руския трон Николай. Превърналата се в легенда любовна история се развива в разкошния Санкт Петербург, а историческата драма ще ни отнесе в забравените времена на романтиката и красотата.

Кога: 20 февруари, 20:15 часа
Къде: Дом на киното
Вход: Билети тук
 

История на любовта

Внезапната поява на изгубена книга успява да свърже историите на старец и момиче. Съвместна продукция на Франция, Канада и Румъния, филмът на режисьора Раду Михайлеану, познат ни от лентата „Концерт“, ще докосне сърцата ни.

Кога: 17 февруари, 21:05 часа
Къде: Дом на киното
Вход: Билети тук

 

Черказки хроники

Българската лента представя един от малкото записани разговори с българския автор Йордан Радичков. Писателят говори за кино, театър, литература, традициите и бита в България, както и за религията и народопсихологията на нашия народ.

Кога: 20 февруари, 19 часа
Къде: Дом на киното
Вход: Билети тук

 

45 градуса по Азарян

Филмът на режисьора Лилия Абаджиева отразява работни моменти от репетиции, разговори с актьорите, противоречия и всичко любимо на Азарян. Виждането му, че театърът е любов, както и цялостен портрет на доайена на българския театър.

Кога:  22 февруари, 19 часа
Къде: Дом на киното
Вход: Билети тук

 

Възвишение: Гостува екип

Едноименната екранизацията на романът на Милен Русков „Възвишение“ отново е гост в Дом на киното. Този път заедно с екипа, който стои зад лентата. Не пропускай да ги видиш и да бъдеш част от дискусията точно след прожекцията.

Кога: 19 февруари, 20:30 часа
Къде: Дом на киното
Вход: Билети тук

Ето кои сериали да не пропускаш през февруари.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *