5 събития за по-интересна седмица

Няколко места, които ни стана навик да посещаваме от ранно утро до късна вечер - винаги активни

0 коментара Сподели:

Тази седмица обикаляме различните пространства на града. Коуъркинг, криейтив сутрини и любимите места на пътешествениците – всички помещават интересните събития, които да обогатят кръгозора ти. Делникът излиза от рамките на познатата рутина и те запознава с новите часове за разнообразни активности – сутрин с горещото кафе и вечер за релакс и време за мечтаене.

Betabreakfast | Cards2Go, изиграй си картите!

Betahausти предлагат необикновен тип закуски. Можеш да се запознаеш с идеите и проектите на хора от най-разнообразни сфери. В компанията им изпиваш сутрешното си кафе и похапваш от приятните вкусотии, които всеки път подготвят. Този път на гости са екипът на Dextrophobia Rooms, които ще ти разказват за новото си начинание в сферата на игрите.

Кога:22 Февруари, 9-22:30 часа
Къде: betahaus Sofia
Вход: 5лв за закуската, а за бетаобитатели безплатна

CreativeMornings с Ванина Кондова

Формата CreativeMorningsе чудесен за началото на деня ти. Всеки път изненадват с нови съкровища от мотивиращи и вдъхновяващи примери, които да се заредят не само за дена, но и за седмици напред. Тази седмица се запознай с Ванина Кондова, която ще завърти впечатляващата си биографията през призмата на движещата сила на любопитството.

Кога:23 Февруари, 8:30-10:00 часа
Къде:Generator
Вход: Регистрация тук https://creativemornings.com/talks/vanina-kondova

Приказна вечеря

Седмичните изживявания достигат своя пик в сряда вечер. Възползвай се от възможността да си подариш приказна вечеря в компанията на трима шеф-готвачи и специалното меню, което са ти подготвили. Ще ти издадем само, че е повече от вълшебно до последната хапка на десерта.

Кога: 21 Февруари, 19-22 часа
Къде: HRC Culinary Academy
Вход: 55 лева с предварителна регистрация

Занзибар или 6° на юг от Екватора

Ако се будиш и първата ти мисъл е за далечно пътешествие или си от феновете на нестандартните дестинации за приключение, то имаш възможността да чуеш разказ от първа ръка за едно такова – в Зинзибар. Белият пясък и мирисът на Индийския океан те очакват – първи чуй и после посети.

Кога: 21 Февруари, 19:00-21:00 часа
Къде: Клуб на пътешественика
Вход: Билети тук (http://travellersclub.bg/event/zanzibar-6-na-iug-ot-ekvatora/)

ХЮГА – или как да създадем уют за себе си и другите

Модерната идея за хюга продължава да изскача зад всеки ъгъл. Провокирай себе си и открий нови начини да създадеш неповторим уют както в дома, така и в сърцето си. Ани Хира ще е домакин в Къщата на София и обещава интерактивна сесия, която да те провокира да откриеш нещата, които те карат да се чувстваш комфортно и щастливо.

Кога: 20 Февруари, 19:00-20:30 часа
Къде: Къщата на София
Вход: 25 лв

Допълни седмични си график с модерно четиво.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *