Ново място: EXE BEACH BAR

Емблематичният софийски клуб, вече и с емблематичен бар на плаж Каваци

0 коментара Сподели:

Бавно се приплъзваме по пързалката на удоволствието и акостираме в новия понтон на морския бряг. Партито има нов адрес и той е на няколко пясъчни стъпки от любимия Созопол. EXE BEACH BAR Созопол ни посреща със страхотен дизайн, коктейли и авторско меню, подкрепено от любимите Boom! Burgers и шеф Бойковски. 

Печем се на бамбуковите шезлонзи под сянката на монументални палми, докато разглеждаме програмата на вече познатата ни концепция от EXE CLUB, София, само че този път – “на светло”! Дневните парти са акцент в идеологията на райския бар.

Ще ви разкажем повече за тях в следващите редове.

Завихряме се в ритъма на дълбок бийт, който пълни главите ни. Компресираният и кристален звук идва от добре познатите Danley Sound Labs. Когато нещо е на топ ниво, то се разнася лесно по въздуха и така от Danley Sound Labs сглобяват озвучителни системи за едни от най-големите световни сцени, част от които: „Цирк дю Солей“, IMAX, за десет от най-големите футболни стадиони в света, куп Дисни проекти и даже стигат до самата кралица Елизабет II и кралското семейство.

Ако искаш да плажуваш на място с приятна енергия, свежи напитки и вкусна храна, барът повдига завесата си всеки ден, още в 09:00 сутринта. В четвъртък, петък, събота и неделя след 16:00 следобед започва същинското избухване, което не трябва да пропускаш. И така до 23:00 всяка свободна морска душа може да намери своя пристан тук (освен в неделя, когато работното време приключва в 22:30 ч.).

Once again, it’s all about “WИNAM”, “WE TRAP”,  “SAT” and “ORIGIN”!

Събитията са в познатата EXE линия – WИNAMP – всеки четвъртък, WE TRAP – всеки петък, SAT – всяка събота, и ORIGIN – всяка неделя.

И понеже си на плажа, можеш да се ориентираш за вълните на музиката по флагове

имплементирани във всички визии за събитията с електронна музика – зелен, жълт и червен. Когато видиш зелен цвят на събитието, това значи, че ще те посрещне органик/афро хаус. Морето е по-бурно при жълтия с тех и дийп хаус, а когато се развее червеното знаме, се потапяш в мелодик, прогресив или дарк диско, без да се притесняваш от мъртво вълнение, но с много емоция.

И понеже си на плажа, можеш да се ориентираш за вълните на музиката по флагове имплементирани във всички визии за събитията с електронна музика – зелен, жълт и червен. Когато видиш зелен цвят на събитието, това значи, че ще те посрещне органик/афро хаус. Морето е по-бурно при жълтия с тех и дийп хаус, а когато се развее червеното знаме, се потапяш в мелодик, прогресив или дарк диско, без да се притесняваш от мъртво вълнение, но с много емоция.

Въпреки големия капацитет на мястото, бихме те посъветвали да направиш резервация на +359 88 233 2222 или тук.

Все пак, след толкова силен откриваш уикенд, можем само да гадаем, че лятото ще бъде оцветено от все толкова силни емоции.

Ние се пренасяме там, за разпускане сутрин и парти във втората част на деня, ще очакваме и теб.

Тук те очакват три красиви гледки близо до София

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *