Как да си хванеш гадже в София през лятото

Когато не ти е до Tinder

0 коментара Сподели:

През лятото този град за мнозина навярно е скучен, а друго, освен да се влюбиш, просто няма какво да се случи. Както най-успешните играчи обаче знаят: там където има криза, винаги има възможност за печалба. В състояние на повсеместно отегчение е много по-лесно да срещнеш сродна душа или поне достоен заместител.

Начините са строго индивидуални, но няколко схеми просто са обречени на успех.

Ето няколко идеи как през лятото да си хванеш гадже в София:

Рисуване на (по) чаша вино

Хитът на сезона е арт забавлението, познато като „рисуване на чаша вино“. И преди да сте попитали „Какво толкова ще ѝ рисуваме на тая чаша вино?“ – картината е пейзаж, а виното е за пиене. Като бонус идва фактът, че това е идеално място за свалки, срещи и прочие запознанства.

Спорт на открито

Ако винаги си отлагал да се запишеш на тенис или да се научиш да караш кънки – сега е моментът.

Най-важното за въпросното занимание е да се практикува на открито и екипчето да е поне малко секси.

Останалото – ще стане от само себе си.

Пиянска свалка

Понякога олдскул системите работят най-добре. В епохата преди разните тиндъри и бъмбъли хората просто са слагали чисти дрехи и са отивали в бара с надежда нещо да се случи. В лятна София тази система работи, стига да е на правилното място. Това е принципът на пиянската свалка: като останете последните хора в бара – ставате гаджета.

Пъб кроул

Ако предпочиташ чужденци и туристи или пък просто искаш да добавиш доза силни усещания в бар приключението, опцията е пъб кроул. Има такива мероприятия непрекъснато, а ако сред тълпа от развеселени гости на града не срещнеш любовта, явно имаш прекалено високи критерии.

Акустичен концерт

Има една специфична магия на изпълнението на живо, която кара всички в публиката да трептят на любовна честота. Подобни ивенти са прекрасни ситуации за срещи, където можете да си чувате приказката, за разлика от разните там партита и клубове. Публиката също обикновено е от друга класа.

Караоке

Ако поставяш забавлението в по-висока графа от гъзарията, караокето е една чудесна опция за веселие през всеки ден от седмицата. Освен опция да общуване от сцената и откровени серенади,

съвсем органично и неусетно свалката може да прерасне в дует.

Качване на гледка

Ако вече си срещнал някого и искаш да разбереш ще станат или не нещата, най-добрият стрес тест на ситуацията е качване на гледка. Има нещо в проблясващите светлини на града, което безотказно ни вкарва на любовна вълна. Много важно: на гледка се ходи с познати хора, в никакъв случай не се общува със случайни!

Разхождане на куче

Нищо не може да бие магнетичния ефект за привличане на непознати от куче, особено ако е някоя екзотична, красива и благородна порода. Ако нямаш домашен любимец, винаги можеш да бейбиситваш някое доги на познати. Само внимавай – понякога свалката между хората се получава, но кучетата стават врагове.

Симулация на туризъм

Ако не можеш да си намериш гадже, като бъдеш себе си, крайно време е да опиташ с по-драстични методи.

Тази система звучи малко като свалките на Барни Стинсън от How I Met Your Mother, но пък кой знае защо работи. За целта просто се записваш във фри тур на София и се надяваш да срещнеш някой интересен човек. Даже нищо не ти струва – напълно безплатно е.

Да пропушиш*

Когато всички други опити се провалят, всяко средство оправдава целта. Ако не си пропушил досега – налага се. Поне за лятото, колкото да използваш социалния аспект. Толкова по-лесно е да заговориш пушач – имаш безброй много неща, за които да попиташ: примерно запалка, огънче, цигара (или пък ако си от модерните хора – зарядно, цигарка, устройство). Списъкът с потенциални въпроси е безкраен. Оттук нататък вече умело трябва да се възползваш от създалия се диалог. Успех!

*Разбира се, тютюнопушенето вреди на вас и другите около вас. Тази статия е само и единствено с развлекателен характер. Да се консумира с удоволствие и мярка. – бел. ред.

Facebook Dating – има ли игра в новото приложение на старата социалка?

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *