Приветстваме слънцето в чашите си с първата глътка на лятото

Chandon Garden Spritz е лято в изискана бутилка

0 коментара Сподели:

Срещи с приятели, аромат на слънцезащитен крем, дълги нощи и споделени приключения – за това мечтаем. За да празнуваме най-красивите моменти в живота,

Chandon наливат лято във високи чаши, което бълбука елегантно.

На създателите им трябват 64 предложения за различни рецепти, блендове и комбинации, преди да се спрат на тази напитка, изпълнена с дух и лъчи. Микс от пенливо вино, подправки с дървесни нотки, билки и растения за тревист аромат, портокали и портокалови кори за лека горчивина и истинска наслада. Освен това този шприц има 50% по-малко захар от други на пазара, така че съвестта ти остава чиста.

Изисканият вкус на Chandon Garden Spritz получаваме от съчетание на висококачествено пенливо вино с портокалов битер ликьор, ръчно приготвен с аржентински портокали, билки и подправки.

Изработен по тайна автентична рецепта, готов за сервиране, чакащ да бъде споделен –

поднесен върху кубчета лед, гарниран с резен свеж портокал и стрък розмарин. Вдъхновен от типичните битер вкусове в Аржентина като йерба мате и Фернет – аромати, възбуждащи небцето. В комбинация с изключителното качество на портокалите от Валенсия получавате перфектното, неподправено лятно питие.

Пенливото вино, използвано за Chandon Garden Spritz е бленд от сортовете Шардоне, Пино ноар и Семийон, отглеждани на надморска височина около 1000 метра. Виното е създадено с бавна ферментация по метода Шарма, за да се запазят експресивните му плодови аромати. 

Лед, резен сушен или свеж портокал, стрък пресен розмарин и приятели. Сега може да вдигнеш чашата си към приятелите и да си кажете наздраве за всеки повод – за света, пълен с възможности, за настоящето, отворените врати, за моментите, в които душата ти се чувства сякаш слънцето никога не залязва.

Salut за барманите

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *