За ползите от работата на открито

Делниците могат да изглеждат по различен начин

0 коментара Сподели:

Знаеш ли колко ползи има работата на открито? Само за да изброим няколко – редуцира стреса, разсейва те по добрия начин и те кара да станеш от смъртоносния офис стол. Вярваш или не, натуралният ти хабитат не е стая, пълна с флуоресцентно жужене, климатици и плеяда от колеги.

Да гледаш птиците, облаците и короните на дърветата звучи доста по-вдъхновяващо, нали?

След като научихме колко по-освобождаващ е хоум офисът за някои хора, видяхме плюсовете и минусите на това. С времето навън, което ни приканва да излизаме все по-често, е време да тестваме офис под открито небе, за да изстреляме продуктивността и допамина си до нови нива. На помощ идват Heineken 0.0, които израждат специална инсталация, обособяваща единично работно място. Новото кътче, носещо съобщението „Работа по твой вкус“, е достъпно от 17 май до 30 юни на 2 последователни локации в София.

Мястото предлага всичко необходимо за работа от разстояние –

приятна атмосфера на открито, безплатна Wi-Fi мрежа и изстуден Heineken 0.0. За да се възползваш от изнесения офис, само трябва да запазиш своя час през платформата. Удоволствието е напълно безплатно, а всеки, запазил място, ще има възможността да изпие няколко бутилки Heineken 0.0 като комплимент по време на работния процес, доказвайки, че Heineken 0.0 е перфектният избор за консумация на любимия вкус навсякъде и по всяко време, без притесненията от ефекта на алкохола.

От 1 до 30 юни чрез платформата ще могат да се запазят часове за инсталацията, позиционирана на територията на на Once Upon a time Biblioteka на бул. „Васил Левски“ 88 (зад Национална библиотека „Св. св. Кирил и Методий“) . Подшушваме, че се очаква инсталацията да посети и друг голям град наесен, за повече вдъхновение!

Фестивалът, на който кучето ти иска да отиде

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *