Градът е на колела – качи се и ти

Let's Get You Rolling

0 коментара Сподели:

Ако искаме да създадем възможности, трябва да създадем движение, припомня ни писателят Бари Айслър, а пролетта буквално ни търкулва по наклона на забавлението. Както всяка година, и тази с въодушевление си избираме нови средства за придвижване… Разнообразяваме обичайния градски маршрут, въоръжавайки се с всичко от сорта на електрически скутери, тротинетки, лонгбордове, ховърбордове и електрически колела. С алтернативните превозни средства гражданската ни съвест направо лети, а едновременно с това се радваме на хубавото време!

MOTORETTA

Представи си Италия през 60-те!

Романтиката на Вечния град вече пет години профучава и на родна земя благодарение на Motoretta –

българската марка електрически скутери. Зад елегантната фасада на скутерите се крие бързина, мощност и до 100 км пробег с едно зареждане. Ако си от тези градски агенти, за които придвижването е приключение, а мисълта за планетата – задължение, Motoretta е точно за теб! В София търси продукти на марката в Илиев Мото, ул. „Кожух планина“ 21Б.

0879 474 777
ул. „Кожух планина“ 21Б

MI ELECTRIC SCOOTER PRO 2

Ride with power, go the distance е слоганът на този пълен с нови технологии скутер на Xiaomi, който да те пренесе в друго измерение. Обещава комфорт, мощност, сигурност и дълъг живот на батерията, а екстрите като копчетата за спортен и по-бавен режим правят всичко още по-вълнуващо.

STORMSHOP

Защо ни е любим? Защото тук можеш да откриеш лонгборд за танцуване, придвижване, забавление. Култовият модел Dinghy не е единственото бижу там, но определено заслужава внимание, както и всичко специално селектирано при тях.

E-POINT ‒ KAABO

Иновативните електрически скутери на един от водещите и доказани световни производители Кaabo, които Е-Point предлагат, напълно променят градската среда. Гарантират качество и комфорт и с радост ни позволяват да ги „обяздим“ из дивите и не толкова градски прерии.

TRUE RIDERS

True Riders е първият магазин за екстремна екипировка у нас и до ден днешен продължава да ни изумява със селекция и високо качество. Маунтин байкърите са добре дошли, а на място ще те посрещне един Дойчин, който може всичко.

TREK BIKES

В живота има изкачвания, а в Trek Bikes имат Domane+. Това е новият шосеен електрически велосипед на Trek, който ти дава възможност да караш с темпото на състезател и да стигнеш още по-далеч. Локалните дилъри на Trek Bikes те примамват да промениш ежедневието си към по-добро с яката си селекция от колела. Без значение за кой стил каране става въпрос – градско, планинско, цикло-крос, шосейно или трейл, всеки в нужда може да открие най-подходящия продукт за себе си, от седалката до целия велосипед. За повече информация потърсете локалния дилър на Trek Bikes

Фестивалът, на който кучето ти иска да отиде

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *