10 подаръка, подходящи за децата на лятото

С какво да зарадваш приятел, роден през следващите месеци

0 коментара Сподели:

Хората, родени през лятото, имат по-различна енергия.

В очите им се вихрят морските бури, душите им са свободни и дните с тях протичат по по-различен начин.

Сякаш с някаква невидима сила заразяват всичко, до което се докоснат, със слънце и топлина. Сега идва времето, в което да им се отблагодарим с нещо по-различно от поредната прахосъбирачка. Ако не можеш да измислиш подходящ подарък, ние брейнстормнахме и направихме една скромна селекция.

Обръщаме внимание на факта, че финансите не бива да те спират от това да зарадваш близък човек! Все пак, ако имаш нужда от помощ,знаем кой е точният избор за тебСashio , дгитален потребителски кредит до 5000 лева. Планирай, пътувай и пазарувай спокойно. Открий свободата с Сashio

Ти решаваш колко пари ти трябват, преценяваш за какъв срок ще можеш да ги изплатиш и сам определяш най-удобната за теб дата на падеж. Толкова е просто! Повече информация можеш да получиш тук.

Полет с въздушен балон

Този дух, така волен и лек, само чака да полети над облаците от ежедневието и да гледа баналностите от високо!

Слънчеви очила

Един от подаръците, които винаги ще намерят приложение. Всеки от нас има нужда от поне един хубав чифт – за града, излетите и сутрините след щури летни нощи.

Почивка

Ако искаш да подариш нещо за душата, уикенд извън града или в обичайната обстановка може да направи получателя безкрайно щастлив! Един импровизиран ритрийт ще зареди с енергия и желание за живот, а е и чудесна възможност да прекарате време заедно!

Гмуркане в открити води

Покорители на стихиите, децата на лятото се хранят със слънчева енергия и морски бриз,

така че можеш да ги качиш на яхта и заедно да се впуснете в яко приключение!

Палатка и къмпинг екипировка

Ако чуеш репликата „Ох, писна ми, искам да хвана гората!“, това е сигурен знак за такъв подарък. Палатка, спален чувал или маса за къмпинг – опитай се да разбереш какво му липсва на твоя човек, а той със сигурност ще е благодарен.

Туристически принадлежности

Тук си представяме някаква много практична раница, обувки за катерене или за по-големите ентусиасти – въжета и по-специализирана екипировка.

Полет с парапланер

Едно от паметните събития в живота на всеки, сблъскал се с тази активност!

Незабравимо усещане, с което ще оставиш следа в сърцето на всеки приключенец.

Билети за фестивал

Ако приключенският дух на твоето лятно дете не се простира чак до тези места, не е нужно да качваш неговия, а и своя адреналин. Идните месеци ще бъдат оцветени от куп събития, за които всички копнеем. Билети за фестивал или концерт на любима банда са изпитан подарък, който носи чудесни емоции!

Коктейл сет

Лятото е времето на коктейлите, а ако някой от обкръжението ти сподели, че материята му е интересна, просто му помогни в пътя към миксологията.

Шейкър, лъжица с дълга дръжка, щипки, оригинални формички за лед или коктейл клас – тук наистина можеш да се развихриш.

Телескоп, за да гледа Персеидите

Пикът на Персеидите всяка година ни кара да обърнем поглед към небето и да си намислим всички най-искрени желания. За да направиш тазгодишния метеоритен дъжд (който, между другото, очакваме на 12 август), подари телескоп, с който да им се насладите по-ясно.

Планирай, пътувай и  пазарувай спокойно. Открий свободата с Сashio

Тук ти представяме 5 нови български заглавия, в които да забиеш нос

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *