Как да побереш картини от всички арт галерии в дома си?

Art Store е за изобразителното изкуство това, което са стрийминг платформите за киното

0 коментара Сподели:

Всички обичаме арт галерии, но напоследък, даже и без пандемия, все по-трудно намираме начин да ги посещаваме.

За щастие живеем във вълнуващи времена, в които за всеки аналогов проблем има дигитално решение.

В случая то се нарича Art Store и е дигитална платформа на Samsung, която е част от стандартните екстри на най-вълнуващия телевизор напоследък – The Frame. Той идва с 46% по-тънък екран, което прави ефектът наистина впечатляващ. Тъй като концепцията на този модел е да превърне екрана у дома в нещо, което краси и допълва стените, съвсем спокойно можеш да го объркаш с рамка на картина, защото дебелината му е само 24,9 мм.Нещо повече – от Samsung са предвидили богат избор от рамки, за да можеш да персонализираш телевизора спрямо личните си предпочитания, а начините за инсталация също зависят изцяло от организацията на пространството, в което ще го поставиш – плътно до стената като картина, на статив-триножник за по-разчупен ефект или на елегантна стойка за луксозен привкус.

The Frame 2021 предлага нов уникален начин да се насладим на изключителни произведения от комфорта на дивана със зашеметяващо  ниво на детайлите. С  Art Store имаш достъп до различен брой произведения на изкуството, а The Frame научава какво харесваш и автоматично препоръчва творби по твой вкус, които ще се радваш да видиш на стената си. Без значение дали сте фенове на Рубенс, Моне и Сезан, или на Анди Уорхол и Деймиън Хърст,  Art Store ви дава достъп до дигитализирани изображения на някои от най-забележителните произведения от многобройни световни галерии и музеи.  

Освен ексклузвния достъп до шедьоври на изобразителното изкуство и елегантнен дизайн, новият TheFrame надгражда зрителното изживяване с QLED технологии. The Frame 2021 предлага на потребителя висококачествена картина , в която черният цвят е по-черен от всякога. Тя е съчетана с перфектен звук, който анализира обкръжаващата среда в помещението и след това

автоматично калибрира звука на телевизора до оптимални настройки.

Избирайки TheFrame2021, всеки получава не само телевизор, а възможност да пресъздаде стила си, да обогати интериора си и да получи най-доброто дигитално съдържание от галерии и музеи по цял цвят.

Ето няколко галерии, които ви очакват в новата платформа Art Store:

The Albertina

The Albertina се нарежда сред водещите австрийски музеи с перманентен достъп до легендарната Колекция Батлинер, заедно с една от най-големите експозиции на класически модернизъм.

Artspace

Една от основните платформи, в която млади артисти излагат творчеството си, за да достигнат по-широка аудитория. Покрай партньорството им с най-престижните модерни галерии тук е зоната за изгряващите звезди на сцената.

Lumas

Ако предпочитате фотографии пред картини – това е платформата за вас. Тази визуална галерия е основана през 2004 от двама арт колекционери, които превръщат своята страст в професия с впечатляващ резултат.

Magnum Photos

Една от най-престижните фотографски агенции Magnum Photos предлага каталога си онлайн с фокус върху документалистика на световните събития с лек журналистически привкус. Любимо място за любопитните умове от цял свят.

Museo del Prado

Мнозина смятат колекцията на мадридския музей „Прадо“ за най-впечатляващата експозиция на изобразително изкуство изобщо. С експонати, датиращи още от XV век, сред шедьоврите вътре се нареждат най-добрите произведения на Веласкес, Гоя, Бош, Тициан, Тинторето, Ел Греко и Рубенс.

SaatchiArt

Това е онлайн галерия, посветена на идеята да помага на публиката в намиране на артистите, които обичат, като галерията включва най-голямата колекция от оригинален дигитален арт с над 500 000 уникални картини, скулптури и фотографии от над 60 000 творци в над 100 страни.

Sedition

Буквално всеки творец може да качи картините си в тази платформа, което я превръща в онлайн средище на всички трендове. Ако искате да видите най-уважаваните артисти на бъдещето – това е мястото.

На разходка из Лувъра

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *