Сладък е всеки твой ден, пак сладък е целия свят

Grand Chocolate Festival се завръща в Интер Експо Център и обещава да е наистина впечатляващ.

0 коментара Сподели:

Ако и на теб ти омръзна вече от студ и облачно настроение, ние сме тук, за да ти дадем наистина добри новини. Подсказваме ти, че според синоптиците тази седмица се очертава далеч по-топла, а според нас и далееечч по-сладка, защото на родния небосклон се завръща мечтата на всички, които обожават сладкия живот и негово величество шоколада – Grand Chocolate Festival. Събитието, което събира и малки и големи, професионалисти и любители в името на сладкото изкушение ще се случи за четвърта поредна година в най-големия изложбен център – Интер Експо Център на 10 и 11 март.

И понеже сме абсолютно сигурни, че ти е нужен гид в този шоколадов рай, ето и нашият топ 5, които да не пропуснеш по време на изложението:

– Освен, че това е точното място, където да заведеш нежната си половинка, тук технологии и шоколад се сливат в едно – уникален 3D принтер, работещ с шоколад, ще бъде на разположение, за да разчупи представите ти за формите на шоколада и за да те убеди, че вече ограничения няма! Виртуална реалност също няма да липсва с приказен шоколадов свят и къщичка изцяло от лакомства като от „Хензел и Гретел” без злата вещица, но с гаранцията, че може би ти ще искаш да похапнеш я вратата, я прозореца на сладката постройка.

– Ще има и пълен цирк с изненади. И като казваме цирк, наистина имаме предвид това! Голям, омагьосан от сладости шоколадов цирк, с много лампички, вълшебен шоколадов фонтан, музикален шоколад, лъвове, тигри и какво ли още не.
– Ако пък сте от хората, които просто обичат сладкото (кой ли не е?!), пригответе да се колебаете много, защото на изложението ще присъстват над 850 вида шоколадови изкушения на близо 3000 кв.м площ. Съветваме също ако не може да решите между ексцентричните пралина с ганаш солен карамел, топъл лют шоколад, шоколад с лиофилизирани плодове или с българска роза – да започнете диета още отсега и просто да си освободите място за всичко. Бонусът е, че на място може да комбинирате вкусните лакомства с шоколадови ликьори или крафт бира с какао, кафе, шоколад.

– Това определено е любимата ни подточка, защото тя гласи – „Дами, време е и за малко шоколадово СПА!“. Оставете децата в детския кът, мъжете – при техническата част и бирата, а грижите вкъщи и си отделете време за една бърза подмладяваща терапия.

– Ако си привърженик на модата и обичаш да експериментираш – твоето място отново е тук, защото организаторите са ти подготвили невиждана рокля от плат и шоколад. Изложбата продължава още с уникални картини с маслени бои, шоколад и златно фолио и изящни шоколадови фигури.

За финал се облизваме сладко и казваме, че ще те чакаме там – Grand Chocolate Festival сред изобилие от шоколад в най-сладкото събитие, по-сладко от шоколад.

В този ред на мисли – виж ТОП 5 литературни ястия, които провалят всяка диета.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *