Tech of Tomorrow: онлайн конференция за технологиите, които променят бизнеса

Експерти говорят за индустриална автоматизация, крипто разплащанията и информационната сигурност

0 коментара Сподели:

Как технологиите са движеща сила във всяка индустрия? Как новите бизнеси могат да използват технологични решения в своя полза? Как технологиите променят поведението на потребителя в неговото ежедневие? На тези и още въпроси ще отговори онлайн събитието Tech of Tomorrow, което Investor.bg организира на 7, 14 и 21 април. Технологиите променят света, в който живеем. Те са движещата сила на всяка индустрия и несъмнено водят до трансформации в бизнеса. Tech of Tomorrow ще анализира кои технологии вече се използват в различните индустрии и как това рефлектира върху бизнеса.

Първото издание на конференцията Tech of Tomorrow ще фокусира върху индустриалната автоматизация.

Водещи експерти ще говорят за изграждането на интелигентна екосистема за индустриалната автоматизация и къде в България автоматизацията вече се прилага. Акцент в първото издание на Tech of Tomorrow ще бъде образованието и подготовката на кадри като предпоставка за високотехнологично производство.

Фокус на второто издание на конференцията ще бъдат финансите.

В рамките на едночасовата дискусия специалисти ще говорят за бъдещето на дигиталните разплащания, ще коментира накъде отива отвореното банкиране и ще разяснят какво трябва да знаем за крипто разплащанията, които стават все по-масови.

В последното трето издание на конференцията Tech of Tomorrow  акцент ще бъде бъдещето на бизнеса.

Участниците ще обсъдят изграждането на дигитални индустрии с помощта на изкуствения интелект, как се променя информационна сигурност и как новите технологии правят дома ни „умен“.

КОГА? 7, 14 и 21 април 2021 г., 14:15 ч.

ФОРМАТ: 3 дигитални събития със стрийминг на живо и продължителност 1 час, които можете да гледате тук

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *