Хотел „Приморски“ + теб = ВНЛ

Дестинацията за това лято се изясни

0 коментара Сподели:

Дали защото е делничен ден, навън вали и едва виждам съседната панелка, или защото ми писна да стоя на един стол и да гледам света отвътре, дали защото ми мирише на прашен град, а не на природа и минерални извори, денят ми никак не започна положително. Направих си кафе, изядох три ягоди, които безкрайно разочароваха с пластмасовата си текстура, и седнах на неудобния си стол пред лаптопа. Мейлът ми беше пълен, отвсякъде изникваха червени нотификации, но една тема за материал се открои сред другите. Събджектът на мейла – достатъчно красноречив: хотел Приморски.

Ха, май все пак днес може да изгрее слънце.

Отворих сайта, който на своя страна се открои със семпъл и изчистен дизайн и лесна навигация. Разгледах, проучих, обадих се и запазих лятната си отпуска. Сега остава само да кажа на ръководството и да си пусна молбата…

По принцип рядко правя такива решения импулсивно. Избирайки дестинация, гледам да съм проучила района, обичайните посетители и ако мога, дори за времето бих търсила информация. Не съм ходила в Св. св. Константин и Елена, не проведох и особено дълго проучване. Въпреки това не се съмнявам в успешността на избора си и ще ви разкажа защо.

Св. св. Константин и Елена, както се оказва, е най-старият български морски курорт, намиращ се само на 8 км от Варна. Природата в тази част на Черноморието е повече от великолепна, в което се убедих преди 2 лета, когато прекарах няколко дни наблизо. Курортът съчетава уникалните дадености на море, вековен парк и минерални извори. Дългото и топло лято, влажността на въздуха, чистата морска вода и златните плажове го правят предпочитана и любима дестинация със значимо място на европейската туристическа карта. Освен че Варна е съвсем близо, на съвсем малка дистанция се намират екопарк, резиденция, планетариум, манастири, конна база, тенис кортове, СПА и невероятни ресторанти.

Хотел „Приморски“ се откроява с архитектурата си.

Това определено е първото нещо, което прави впечатление в него, и има защо. Дизайнът е различен и иновативен, а на територията му има търговски център, който предлага различни възможности за шопинг, развлечения и заведения. По усещане напомня на италианска галерия, през която се разхождаш и пълниш очите си с красота.

Стаите са просторни, бохемско-скандинавски обзаведени и много светли. След дълъг ден, изпълнен с живописни гледки, да посрещнеш залеза с чаша вино в такава обстановка определено звучи идилично.

Сутринта обещава спокойствие, гостоприемно отношение и СПА програми, от които да избираш на воля. Хотелът е подходящ както за семейна почивка, на която и най-малките да се чувстват добре, така и за романтичен getaway, включващ релаксиращи процедури и хармония. От профилактика до балнеолечение, персонализирани процедури и много детокс, през природни забележителности и високо ниво на отношение, мястото определено събужда усмивки у мен. 

Като заключение мога да кажа, че хотелът изглежда като идеалното място за ваканция, на достъпни цени и предоставящ чудесни възможности за пълноценна почивка и релаксация. Нямам търпение гледката от балкона на стаята, която резервирах, да се материализира пред очите ми.

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *