Гласувай за любимите си заведения в шестите Go Food&Drink Awards

Go Guide номинира, а ти избираш най-добрите места за 2020 година

0 коментара Сподели:

За шеста поредна година списание Go Guide организира церемонията FOOD & DRINK AWARDS, с която традиционно отличава най-добрите заведения в града. 2020 година беше безпрецедентна за бранша, ето защо медията реши да награди най-добрите, които въпреки всичко устояха на предизвикателствата. И тази година ще отличим най-заслужилите места в 19 категории, отразени както в ежемесечното ни списание, така и ежедневно в сайта goguide.bg, Фейсбук и Инстаграм. Тази години Go Food & Drink Awards се осъществяват с генералната подкрепа на Takeaway.com.

Go Awards номинации

Заведенията в София и Пловдив свсяка изминала година стават все повече и по-добри. На нас се пада задачата ежемесечно да следим какво се случва на гастро картата и да те държим в течение с всички новости по нея. Нашето фино небце и този път успя да отличи всички забележителни вкусове, а нашата жадна бохемска душа – местата, които нямат еквивалент.

Go Awards гласуване

И след като ние номинирахме най-добрите в категориите, на теб се пада отговорността да избереш любимите си заведения и барове измежду тях.

На 20 април отваряме вратите на сайта ни за гласуване. На awards.goguide.bg ще те чакат 19 различни категории, всяка с отделна страница и профил на местата. За да се отчете гласът ти – минаваш и даваш своя вот във всяка категория. Тази година за първи път номинираме и заслужили места от Пловдив, така че ако градът под тепетата е оставил своя незабравим гастро спомен у теб, не пропускай да отдадеш заслуженото на любимото си място. Новост сред категориите е и възможността да гласуваш за Best Delivery Idea – тук събрахме местата, които подходиха иновативно към доставките през сложната 2020 година. 

Go Awards кампания

Кампанията за популяризиране на наградите стартира на 20 април и ще продължи близо месец. Щастливи сме да съобщим, че БГ Радио е наш основен медиен партньор, и ще връчи собствена награда в една от категориите. Всички номинирани можеш да разгледаш на страниците на списанието ни, а местата ще разпознаеш лесно и заради големия червен стикер на витрините им с нашето лого и NOMINATED.

Ако се изкефиш или вече си изкефен на някое от местата, просто гласувай за него на awards.goguide.bg.

Един от всички гласували ще спечели подаръчен ваучер от Fashion Days на стойност 1000 лв.

Go Awards церемония

В началото на юни, след като всички изберат своите фаворити и гласуването приключи, по традиция спретваме специална церемония, на която награждаваме с плакети всички печеливши. Събитието е резервирано за бизнеса, като на едно място събираме собственици, голяма част от работещите за тях хора в заведенията и наши приятели. Резултатът е многоцветно събитие, което ще се проведе при всички противоепидемични мерки.

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *