Сериали на седмицата: сериен убиец, задушаваща любов и хора с магически способности

Новите обещаващи сериали, които ни залепиха пред екрана

0 коментара Сподели:

И тази седмица – като всички седмици преди това – продължаваме да гледаме сериали. Новите предложения, които ни закачиха да стриймваме ли стриймваме, са истинската история на серийния убиец Чарлз Собхрай The Serpent; фантастичната притча в какво се превръща любовта Made for Love и викториански Лондон, нападнат от жени с невъзможни способности в The Nevers.

The Serpent

Носещ символичното заглавие Змията, този сериал следва историята на Чарлз Собхрай

– френски сериен убиец със смесена кръв, който обикаля в Бангкок, където напада, дрогира и убива туристи.

След това с откраднатите паспорти и ценности той обикаля света заедно с приятелката си от канадски произход. Престъпленията му започват да излизат на бял свят чак когато холандските власти стартират разследване за изчезнали свои поданици. Минисериал, който държи в напрежение до последната секунда, а Таар Раим (Un prophète, Le passé, The Mauritanian) прави поредната си смазваща роля като въпросното чудовище.

Made for Love

Коя е най-тъжната любовна история? Тази, от която не можеш да избягаш. Това открива героинята на Кристин Милиоти, която след 10 години задушаващ брак се опитва да сложи край на нещата и напуска своя съпруг, технологичен милиардер.

Много скоро обаче тя прави ужасяващо разкритие –

бившият е имплантирал в мозъка ѝ революционно средство за следене, с което наблюдава всеки неин ход. Доста стряскащо, нали? За щастие тонът на сериала е по-скоро забавен и комедиен, а епизодите просто летят.

The Nevers

На български преведен като Невъзможните, това е новият голям фентъзи сериал от сценариста на класики като Buffy the Vampire Slayer, The Avengers и The Cabin in the Woods. Във викторианска Англия изведнъж Лондон е нападнат от жени с новопридобити магически умения. Някои са добронамерени, други не съвсем, като историята се върти около закрилниците на групата – мистериозната вдовица побойничка Амалия и брилянтната млада изобретателка Пенанс.

Следва битка между доброто и злото в опит да бъде спасен светът в един определено зарибяващ сериал. 

Тук те очакват още три проверени сериала

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *