Любовта към храната минава през доставката до вкъщи

Никой няма да остане гладен или недоволен

0 коментара Сподели:

Доставките на храна от лукс се превърнаха в нещо, без което не можем да си представим ежедневието си. Това е напълно нормално, разбира се – начинът ни на живот, естествено, ни вкарва  в ситуации, в които хладилникът е празен, коремът ни къркори, а близкият магазин или ресторант сякаш се отдалечава с всеки поглед в неговата посока. В моменти като този ни спасяват приложенията за доставка на храна, които се грижат за това да не останем гладни.

Днес ти представяме FastFood.bg – компания, която съществува от 2017 и вече има сериозен опит зад гърба си. Платформата работи със стотици ресторанти и ежедневно достига до хиляди клиенти на териториите на София, Пловдив и Варна. Скоро очакваме Бургас и Стара Загора да се включат на картата им. 

Fast Food се различава от другите доставчици с това, че компанията е изцяло българска.

Избирайки техните услуги, избираш да подкрепиш нашенското. Освен това за главна цел са си поставили отговорността към природата и обществото. По-голямата част от рекламните им материали са направени от 100% рециклируеми материали и се стремят да преминат към пълна електрификация на превозните средства за доставка, което значително намалява вредните емисии от пътуващата до теб храна.

Решението какво и къде да ядем, е решение, което вземаме поне по няколко пъти на ден. Елиминирайки „къде“ през последната година, остана въпросът само „какво“. Обичаме, когато можем да направим поръчка бързо и лесно – бонус точки са, ако това означава да не се налага да чакаме на телефона и да имаме всевъзможни методи за плащане. Включително и чрез ПОС терминал при доставка!

Чрез Fast Food храната пристига бързо до дома ти, без значение в кой квартал се намираш.

Имат удобен сайт и мобилно приложение, в които въвеждаш адреса си и получаваш ясна информация за ресторантите, които доставят до теб, както и времето, което ще отнеме храната ти да се озове пред очите ти.

Разгледай сайта тук и след по-малко от час може да усетиш аромата на любимото си хапване!

Подкрепи българския бизнес

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *