Ново офис пространство в София: Entract 127

Новото лице на бизнеса

0 коментара Сподели:

Човек, колкото и добре да работи по пижама от къщи, се появява ново офис пространство, което изкушава теб, лаптопа ти и новия пролетен аутфит да се разходите из София. Смяната на гледната точка е това, от което имаме нужда тази пролет, за да завършим задачите от списъка и да рестартираме идеите си. Гласуваме с две ръце и с всички копчета на клавиатурата, че най-важният фактор за продуктивността и фокуса е средата, в която се намираме. Обичаме я артистична, модерна, социална, уютна и ако може – да е в центъра, нали. Хоп. Стоп. Имаме го.

През май сваляме маските и разкриваме новото лице на бизнеса. Представяме ти Entract 127 – нова порода място, или златната среда в „новото нормално“. Премиум бизнес пространство, на което корпоративният дух най-сетне получава своя идентичност. Разположен в една от първите обществени сгради на ХХ век, проектирана да помещава театър и хотел, Entract 127 е истински антракт между миналото и бъдещето.

Културното наследството на модернизма от 1935 г. се среща с модерния бизнес точно на емблематичната улица „Раковски“,

за да трансформира административния център „Славянска беседа“ във висок клас споделени бизнес пространства. А гените на аристократичността са преродени в стила на новия корпоративен оазис.

Още с първия поглед към елегантната рецепция и просторното стълбище влизаме във ретро филм от 30-те години на ХХ век. Тежката завеса, тоналността на мебелите, оригиналните афиши от постановки по стените и малките детайли ни напомнят, че не сме на случайно място, а на „Раковска“ – българския „Бродуей“ в сърцето на столицата! И тази театрална нотка умело се преплита с усещането за премиум бизнес атмосфера във всеки детайл от интериорния дизайн.

Тук откриваме първокласни работни пространства – безкомпромисно оборудвани бизнес и конферентни зали.

Най-новият член на градския корпоративен ландшафт предлага креативност и гъвкавост, а вавилонската кула на успеха се състои от 5 етажа:

с модерно обзаведени офиси под наем, коуъркинг зона, ивент спейс и тераса, от която бизнесът гледа хоризонта.

Първият етаж предлага обширно отворено споделено пространство с капацитет до 55 души. За социалните животни, които предпочитат coworking начинa на работа, тук на разположение са всички екстри – широки бюра, eргономични столове, изобилие от дневна светлина, естествена растителност, комфортни зони за релакс и специални шумоизолирани помещения за уединение по време на колове.  Пространството е съобразено и с всички нови изисквания и противоепидемични мерки, които да осигурят безопасно и спокойно завръщане към офис средата.

Дотук добре, качваме се нагоре.

На следващите 3 етажа са разположени 33 индивидуални офиса за брейнсторминги с екипа, както само вие си знаете.

Спокойно събират от 3 до 8 човека, пространствата са модерно обзаведени и разполагат с високоскоростен интернет, високотехнологичен контрол на достъп и изобилие от естествена светлина. Всеки етаж има и напълно оборудвани споделени кухни с ароматно кафе и топли напитки, както и много комфортни места за нетуъркинг & чил.

Последният етаж ни е любим. Пространство, подходящо за семинари, коктейли и събития от всеки тип. Безспорно широката тераса, разположена по дължината на улица „Раковски“, спира дъха с пленителна гледка към вълнуващия град. Ние вече имаме в главата няколко идеи за събития на нея.

Повече за Entract 127 можеш да научиш във Фейсбук или Инстаграм, или като се свържеш с тях на office@entract127.com

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *