Надежда Кръстева, според която бъдещето на финансите се случва тук и сега

"Когато съберем правилните професионалисти с идеи и хъс, можем да постигнем целите и мечтите си"

0 коментара Сподели:

Те са жени на върха – сърфират по високите позиции на реномирани и доказали се на бизнес картата компании. Знаят отлично, че животът обича смелите. И изнасят успеха на силата на собствените си мускули. Този месец Go Guide се изкачва до корпоративния Монблан, за да ги попита: каква е цената на това да си успешен, как балансират между личния и професионалния живот и кога намират време да бъдат просто жени.

Ролята на Надежда Кръстева на кариерната сцена е CFO в Nexo – една от водещите институции за управление на дигитални активи в света. От Американския университет, през Франция и Сингапур, откъдето взема MBA, през Deloitte и KPMG до Nexo

– много опит и хъс по пътя към целите и мечтите. 

Разкажи повече за пътя ти към успеха и Nexo.

Започнах кариерата си като одитор в Deloitte, след това станах консултант „Трансакции и преструктуриране“ в KPMG. Натрупаният опит в „голямата четворка“ ме отведе по естествен начин към финтех индустрията и Nexo с неговите близо 150 топ експерти в традиционните и дигиталните финанси.

Какво би посъветвала твоите колеги – онези, които правят първите си стъпки в тази сфера?

Бъдете в крак с новостите! Финансите се трансформират със скоростта на светлината, а дигиталните активи са изцяло нова вселена, от която се учим всеки ден. За да изградите блестяща кариера в новата финансова реалност, трябва редовно да следите утвърдени източници и лидери на мнение и да формирате експертно мислене.

Може ли професията да бъде страст?

Разбира се.

Когато съберем правилните професионалисти сидеи и хъс, можем да постигнем целите и мечтите си.

Не забравяйте, че за да работим заедно, трябва да мечтаем заедно. В Nexo управляваме над $4 млрд. активи за над 1 млн. потребители от цял свят. На гребена на новостите сме, а ежедневието ни предизвиква да мислим извън кутията! Затова тук всеки един колега е значим заради усилията, които полага, и уникалните идеи, които ражда.

Виж още: Искаш ли да те заведем на ресторант по време на локдаун?

За много жени парите са просто средство за размяна. А за теб?

Парите днес са технология. Тя влияе на всички финансови институции и потребители, а финтех тенденциите са тук, за да останат. Блокчейн, умните договори, криптовалутите – това вече е част от работата на съвременния финансов експерт.

На фокус са жените 

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *