Искаш ли да те заведем на ресторант по време на локдаун?

Бургери, бири и силни емоции в Go Taste Experience vol.2

0 коментара Сподели:

Напук на слуховете в сряда се сяда, ако е 31 март и се повежда второто издание на Go Taste Experience vol.2. След успешния старт на формата с уиски и барбекю продължаваме напред напук на локдауна с една тематична вечер, посветена на идеалните градски храни и напитки, а именно бургери и бири. Тази комбинация гарантира винаги приятни емоции, особено ако добавим своеобразното токшоу в нашето дискусионно студио. Там ще се обсъждат наболели въпроси със световно значение и важност като например

кои са най-добрите бири и какви бургери си вървят с тях.

Точно така – във втората виртуална среща с Go Taste Experience ще обърнем внимание не на един и два, а на цели четири стила бира, като изтъкнем техните индивидуални характеристики, подчертаем какво ги отличава и добавим информация кога да ги консумираме. И понеже в този фууд фест обръщаме внимание на всички сетива, вкуса на бирата ще допълним с бургери в търсене на перфектното съчетание между градска храна и пенлива напитка. Целия този низ от емоции, вкусове и прекрасни моменти доставяме заедно с Takeaway.com, които се грижат вкуса на познатото да бъде наблизо винаги. 


И това далеч не е всичко: само в Go Taste 2 ще разкрием тънкостите в бургер занаята и какво прави един бургер наистина добър, а също така ще присъстваме на състезание по най-бързо сглобяване на бургер.

А ако обичаш игри и награди, не изпускай да ни следиш и в Instagram, където съвсем скоро ще обявим Giveaway с вкусни и пивки награди.

Go Taste Experience можеш да гледаш директно на Facebook страницата на Go Guide и YouTube канала. Стартираме в 19:30 часа на 31 март.

Шегуваме се с пандемията, за да я преживеем

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *