Искаш да носиш БГ дизайнери? Ела на Night Market Online Edition

Дизайнери, независими автори и творци

0 коментара Сподели:

Те са градски, култови и софийски. Виждаме ги по „Шишман“, разхождат се по „Графа“ и пресичат на кръстовището на „Раковски“, за да се спрат за малко пред НАТФИЗ. Протягат ръкав и взeмат кафе за изпът в метално канче, крачат до най-уютните ресторанти, внимават да не се изцапат с най-жестоките хоум мейд бургери и изглеждат зашеметяващо, докато в близост се бъркат коктейли. Те са дрехите, бижутата и аксесоарите, които се движат, носени през живота от яките хора на София, България и седемте континента. 

Техните създатели са местните, които искаш за приятели.

Night Market vol. IV е първото онлайн издание на събитието, което събира на едно място всички местни дизайнери, крафтъри и автори, които искаш да познаваш. Всички.

На 24, 25 и 26 февруари най-добрите сред българските независими стрийт дизайнери и автори се събират във виртуалното пространство на Night Market, за да се насладим на специално подбрани артикули от всякакво естество. В специално изграден микросайт поместваме артикулите на всички изложители, пазаруваме и се запознаваме с работата на съвременните български дизайнери, докато се наслаждаме на виртуалното проявление на събитието. За калпак на всичко това, Dragoe е подотвил специален DJ сет за събитието, за да си пазаруваш и разглеждаш, докато слушаш супер свежа музика. Точно в традициите на Night Market да съчетава базар и парти в едно. 

Виж още: 3 италиански града, в които да прекараш студентството си

Night Market ще бъде отворен в трите дни между 18:00 и 06:00 ч. на nightmarket.bg, а пазаруването ще става лесно благодарение на генералната подкрепа на Pop Up от Econt – платформата, която помага да продаваш и пазаруваш бързо и лесно.

Сред изложителите по време на Night Market ще видим някои от най-успешните български брандове, сред които Bare Hands Society, Shulka, 45 Street, Stinky Socks, Knapp, Kloshar bags, Eastern Europe Finest, Goloka Wear, Square, Noks, Picenca, Kipra by Mangoshee, МАНЯК, Melanin, Deep Delicate, Low Life Arts, Nadya Ofan, Nimeria Shop, Cool Souls и още, които предстои да обявим.

Освен от тях ще можеш да пазаруваш и от специалните селекции находки,

които ще ни приготвят Ирина Денева (When_you_wander_what_to_wear) и Николай Въжаров, на когото дължим идеята зад Night Market.

Night Market се осъществява с подкрепата на PokerStars, където ви очакват разнообразни кариерни възможности в областта на ИТ, работа с клиенти или маркетинг. Стани част от печелившия отбор на водещата компания в iGaming индустрията.

Целият февруарски брой те очаква тук 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *