Онлайн езикови курсове, които заслужават вниманието ти

Go Learn!

0 коментара Сподели:

Като видни градски еквилибристи обичаме златната среда. В контекста на времето, в което живеем, това означава да съчетаваме полезното с приятното. Сигурно не се учудваш, че сме с две ръце ЗА възможността да помпаме IQ-то си, докато си стоим вкъщи на топло, и то в униформата на домашните дрехи. Този месец Go Guide хваща показалката и я насочва към

най-яките онлайн курсове и обучения в необятната мрежа.

Хай Тайм

Стига вече скучно обучение на конвейер! „Хай Тайм“ ти предлагат нещо съвсем различно – индивидуален подход, малки групи и непринудена комуникация с преподавателите. Обучението комбинира традиционното с модерното според нуждите на учениците. И формулата явно работи – от 20 години са на пазара и над 2000 ученици са взели сертификати – Cambridge, IELTS, TOEFL. Освен чужди езици има уроци по български, математика и други предмети. Ако пък сме поизостанали с материала, те са винаги насреща!

бул. „Монтевидео“, бл. 421, вх. A, ет. 1, ап. 3
0882 694 411 

La Scuola

Езикът е пътят към мечтите-приветстват ни от La Scuola, където няма да усетите никаква разлика от обучението в клас с онлайн уроците по английски, испански, италиански, немски, турски, френски, шведски. Предпочитано място и от чужденци за обучение по български, както и обучение от един чужд език на друг чужд език. В La Scuola обучават с индивидуален подход и квалифицирани преподаватели филолози, без да правят компромис с качеството. Работят всеки ден с индивидуални и групови уроци с гъвкав график, като предлагат и обучения в Италия-дори и онлайн. 

ул. „Гургулят” 22
0899 077 951 

Нордстудео

Като страстни любители на скандинавския дизайн и кино, с две ръце избираме мястото, където ставаме експерти по северните европейски държави. А именно „НордСтудео“: първата по рода си школа, специализирана в преподаването на северни езици (шведски, норвежки, датски, нидерландски и фински)! Там, където учителите са опитни филолози и използват най-новите образователни НОРДСТУДЕО системи. Освен стандартната обучителна програма, ъпгрейдната с видеа и упражнения, може да запишеш и разговорен или специализиран езиков курс с бизнес или медицинска насоченост. При всички положения обаче, освен да проговориш като северняците, в „НордСтудео“ ще се потопиш и в техния лайфстайл и култура. Друго предимство на школата е, че предлага и фирмено обучение, а провеждането на занятията онлайн е на същото ниво, както в залата, а дори и по-високо. Доказателство за това са многото курсисти, които ползват платформата на „НордСтудео“ от различни точки на света! След завръщане към нормалното още тази година очаквай школата в Бургас и Велико Търново.

бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ 145
0893 306 194 

Училище за бизнес компетенции

Истински е-learning пионер в бизнес курсовете! С повече от 15 години опит в онлайн обученията училището е изборът на над 150 родни компании и повече от 5000 експерти. Жонглира успешно с три собствени платформи (learning.bg, e-learning.bg, e-oxfordenglish. bg) и редица онлайн академии на свои корпоративни клиенти за техните вътрешнофирмени обучения. Спираме се на тях заради персонализираните курсове и симбиозата между стандартни материали и жива онлайн дискусия. Винаги получаваме обратна връзка от инструктор и високо ниво на онлайн интеракция в конферентни срещи за активна проверка на възприемането! Специалитетите в менюто са: EBC*L – Европейският сертификат за бизнес компетенции в 3 нива; PRINCE2® и AGILE PM/BA® – два от най- разпространените методи за управление на проекти; кратки курсове; курсове, завършващи с диплома за професионална квалификация; бизнес игри и бизнес английски. На всичкото отгоре има и бонус: безплатно мобилно приложение с уроци за предприемачи! Бъди компетентен!

ул. „Ангиста” 6
0887 457 262 

Полски институт

Ерата на Полският институт в София датира от 1949 г., а двугодишните курсове за начинаещи и напреднали са предпочитани от желаещите да изучават езика. От граматика и фонетика, през съвременния жаргон, до изкуството да пишем есе – тук методиката на  преподаване е изпитана през годините. Освен преподаване на езика се провеждат и занятия, посветени на световноизвестни полски личности, важни моменти от полската история, особености на полските манталитет и традиции, бизнес полски, интернет полски и др. Днес, заради пандемичната ситуация, Полша е на клик разстояние, а обучението се осъществява чрез приложението за конферентни видеоразговори Zoom. И това има своите безспорни предимства! За дистанционното обучение не се ползват видеокамери, което позволява на слушателите в най-голяма степен да се съсредоточат върху материала и да не мислят как изглеждат пред камерите. С две думи – можем да учим по пижама! Не на последно място спестяваме време и транспортни разходи и имаме достъп до сесиите, тъй като се записват. След края на всяка учебна година между 7 и 9 курсисти от двете групи, показали най-добри резултати в обучението, се изпращат от полската Национална агенция за академичен обмен (NAWA) на едномесечен летен езиков курс в реномирани полски ВУЗ-ове, където да доусъвършенстват познанията си.

кв. Бели брези, ул. Битоля №6
jbozhkoff@abv.bg
02 981 0907

2020: Благодарим и довиждане!

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *