Любовта към кожата минава през хиалуроновата киселина

Довери се на експертите в грижата за кожата

0 коментара Сподели:

Тялото ни е изключително любопитна поредица от процеси и всеки един е свързан с другите. Балансирането им води все до хубави неща, а нещо незначително (колкото камъче в обувката, метафорично казано), може да наклони везните.

Да вземем например дните, в които кожата ни се чувства добре.

Въпреки че голяма част от доброто ѝ състояние се дължи на външни фактори, начина ни на живот и възрастта ни, всички знаем, че можем да подобрим здравето ѝ с правилната грижа. И така или иначе тази година сме си обещали да обръщаме повече внимание на здравето си, започваме от кожата.

Това се оказва, че ще бъде лесна задача, ако се доверим на Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler серум за лице и очи с мощна молекула – хиалуронова киселина, която влияе положително на съединителната тъкан и по този начин възстановява еластичността и плътността на кожата и намалява признаците на стареене и видимостта на бръчките. Ефективният серум, предназначен за лицето и околоочния контур, въздейства целево срещу съществуващите бръчки и фините линии.

Серумът разчита на 1,5% чиста хиалуронова киселина, която в последните години се доказва като един от ключовите играчи в борбата с изсушената и застаряваща кожа. Това е иновация в областта на дерматологията, която няма да срещнеш във всеки продукт. Ако има едно нещо, което разбираш след години напасване към точните ритуали за точно твоята кожа (няма дори да намесваме темата, че определянето на типа кожа също е сложна задача), е, че всички те започват с добро почистване и хидратация.

Ефективността на Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler можем да разделим грубо на три категории:

Компенсиране на изгубената хидратация на дневна база

Основната роля на хиалуроновата киселина е да задържи ресурса на хидратация в кожата ти, да добави нужната „вода“  и да подобри приемането на другите активни съставки в клетките на кожата.

Мощен букет от съставки

Всяка една от нас е чела ситния шрифт на гърба на козметичните бурканчета, често без да си изясняваме каквото и да е. В състава на серията Liftactiv ще откриеш 1,5% чиста хиалуронова киселина, защитният витамин Cg (аскорбил глюкозид), който има противовъзпалителен ефект благодарение на антиоксидантното си действие, ефективни пептиди за борба с бръчките и термална вода за допълнителен бууст.

Двойно действие

Серумът за хидратация ще остави кожата на лицето ти гладка и жизнена, но това не значи, че е прекалено силен за нежната зона около очите. Можеш да го използваш и там с леко потупване с безименния пръст, не се налага да търсиш отделен продукт.

Нека тази година сложим началото на ритуалите за самите себе си, които ни карат да се чувстваме по-добре.

Повече информация за Vichy LiftActiv Supreme H.A. Epidermic Filler серум за лице и очи, както и за останалите ни продукти потърсете на Vichy.bg.

Кои филми чакаме с нетърпение през 2021?

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *