Go Taste Experience: Уиски + барбекю = ВНЛ

Първото ни събитие за 2021 ще бъде онлайн и изцяло на живо

0 коментара Сподели:

29 януари няма да бъде просто поредния петък от годината, в който се чудиш какво да правиш, за да отбележиш подобаващо финала на работната седмица. Дни, вечери, делници и празници малко започнаха да се сливат напоследък, откакто повечето работим от вкъщи, а любимите ни заведения са затворени, нали? Е, в последния петък на януари те каним на среща. Тя ще бъде в онлайн пространството, но това съвсем не значи, че няма да бъде истинска.

Go Taste Experience завихря преживяване, общуване и експеримент в едно. Присъедини се към нас в YouTube канала ни или профила ни във Facebook, за да прекараме заедно една вечер от нов тип.

Точно в 19:30 включваме живата връзка към едно пълноценно преживяване и обръщаме внимание на малките неща в живота.

Каним те на онлайн събитие, което ще разкаже за три любими компонента по пътя към идеалната петък вечер – уиски, коктейли и храната, с която си подхождат.

По време на live stream, заедно с Jim Beam ще разкажем повече за уискито, как и с какви храни се комбинира и как да му се наслаждаваш по най-добрия начин.

Ще ти покажем и два коктейла – Jim Beam Fashioned и Beam Winter Sour, които можеш да направиш без проблеми в домашна обстановка.

Включваме се директно от Barbecue Brothers, с които ще ти покажем тънкостите в приготвянето на истински сочното барбекю.

За да изживееш пълното преживяване, вземи кутията!

В нея сме приготвили съставките, необходими за направата на Beam Winter Sour, плюс ваучер за намаление на всичко от менюто на Barbecue Brothers. 

Един от всички, поръчал кутията, ще спечели и награда от Jim Beam – Jim Beam White, 1,5 л. 

Цялото събитие ще се случи онлайн, понеже искаме да се почувстваш сякаш общуваме на живо, коментирай и задавай въпросите си в лайв чатовете в YouTube и Facebook, а гостите ни от Jim Beam и Barbecue Brothers ще бъдат насреща, за да отговарят по време на стрийма.

Нашите приятели от Influencer.bg ще помогнат цялата информация да достигне до теб в любимите ти платформи. Следи постовете на @martinka_v, @meldi8, @simeona.g, @mrscoccinellitta, @nucu__nucu и @stylish.toast в Инстаграм, за да научиш повече. 

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *