Трансформирай сам градската среда

Кампанията на Cif и „Трансформатори“ продължава, а от теб зависи кои 3 градски пространства в България ще се преобразят.

0 коментара Сподели:

Както вече ти разказахме, националната инициатива „Почисти и разкраси с Cif“ ни накара да се усмихнем широко, защото е с фокус върху почистването и разкрасяването на градската среда. Cif и нашите приятели от „Трансформатори“ са решили да насочат вниманието ни към неугледните градски локации в България и да те попитат лично кои от тях трябва да се преобразят. Знаем, че често си забързан и подминаваш нередностите в родните градски пространства, но истината е, че ключът към по-красива и добре изглеждаща градска среда си именно самият ти.

Ето защо дай едно рамо на „Почисти и разкраси с Cif“ и им покажи къде са местата, които трябва да докоснат с вълшебните си почистващи способности. Единственото, което трябва да направиш, за да могат Cif и „Трансформатори“ да разкрасят, почистят и освежат твоето си място в града, е да влезеш точно тук, където можеш да качиш снимка на мястото, което искаш да бъде променено, или да гласуваш за вече предложените локации.

Напомняме, че  гласуването е до 23.04.2018, когато ще се обявят 3-те места, избрани с най-много гласове, които Cif ще трансформира.

Най-хубавото пък е, че освен че ще помогнеш, за да изглежда по-добре общият ни хабитат, ще можеш и да спечелиш 3 уикенда за двама в България, 30 раници и 300 различни комплекта продукти. Ние нямаме търпение да узнаем кои ще са избраните български градове и спотовете в тях, а на теб стискаме палци за големите награди! Бъди активен – градът ще ти е благодарен!

А къде ще те отведе уикендът този път?

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *