Безплатно лятно кино в центъра на София

На Паметника на Съветската Армия ще се излъчат четири филма в края на май

0 коментара Сподели:

Ако досега си свързвал Паметника на Съветската армия с прояви на модернистично изкуство или със скейтъри, прехвърчащи покрай теб във всички посоки, то сега имаш възможност да се насладиш на лятното кино, което ще се разположи там от 29-ти май до 1-ви юни. То ще бъде абсолютно безплатно и след София ще продължи да обикаля страната като следващите му спирки ще са Пловдив, Търговище, Видин, Враца, Ловеч, Габрово, Монтана и други. Организаторите Борислав и Виктор Чучков са се спрели на следните четири филма за София:

НА РИМ С ЛЮБОВ (29 МАЙ ОТ 20,30 ЧАСА)

Филмът на Уди Алън отразява едновременно съдбите на няколко образа, които са представени по типичния за режисьора хумористичен начин. Действието на филма се развива в Рим, а паралелно развиващите се събития целят да покажат колко многопластова е италианската столица.


СЕДЕМТЕ ПСИХОПАТА (30 МАЙ ОТ 20,30 ЧАСА)

Британската лента разказва историята на сценариста Марти и неговите отчаяни опити да завърши проекта си „Седем психопати“, които го забъркват в много лудории. Ако хвърлиш един бегъл поглед на актьорския състав (Колин Фарел, Кристофър Уокън, Уди Харълсън, Олга Куриленко…), ще видиш, че филмът си заслужава.


ТЕЖКА СВАТБА (31 МАЙ ОТ 20,30 ЧАСА)

Всяко семейство си има своите проблеми да се държи цивилизовано на важни семейни сбирки. Още по-трудна е ситуацията, когато родителите ти се правят на щастливи, а всъщност са отдавна разведени. Комичният фактор е гарантиран, а Сюзан Сарандан, Даян Кийтън и Робърт де Ниро ще те накарат да се превиваш от смях.


ЦВЕТЪТ НА ХАМЕЛЕОНА (1 ЮНИ ОТ 20,30 ЧАСА)

Много се изписа за филма на Емил Христов, с участието на Руши Видинлиев, Ирена Милянкова, Деян Донков, Христо Гърбов и Михаил Билалов. Не, това не е продължение на Под Прикритие, но е една също толкова заплетена история с много конспирации.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *