Кино на открито – Програмата до края на август

До края на месеца ще можеш да гледаш Дървото на живота, Музиката на Истанбул и Стоичков

0 коментара Сподели:

One More кино кани теб и приятелите ти да се насладите на качествено българско и чуждестранно кино в приятна и спокойна обстановка в центъра на София. До края на август ще можеш да гледаш още поне три филма, пиейки вкусни коктейли от бара на лятното кино. 

 

ДЪРВОТО НА ЖИВОТА (25.08.)

One More кино, Дървото на живота

Филмът на Тодор Чапкънов е по мотиви от първия сезон на едноименният телевизионен сериал. Историята представя заможно българското семейство Вълчеви, живеещо във Видин малко след обявяването на Независимостта на България през 1908. Действието проследява конфликтите между членовете на фамилията, предателства и героизъм на бойното поле. Автентичността на епохата е пресъздадена благодарение на характерни за времето костюми и мебели.

В трейлъра към сериала можеш да видиш какво да очакваш от филма. Входът е свободен.

 

МУЗИКАТА НА ИСТАНБУЛ (26.08.)

One More кино, Музиката на Истанбул

Немският режисьор от турски произход Фатих Акин е посветил своя филм изцяло на музиката и запознава зрителите с музиканти от различни поколения и жанрове. „Музиката на Истанбул“ показва мегаполиса неподправен и истински, а музиката отразява културният живот на модерния град.

 

СТОИЧКОВ (27.08.)

One More кино, Стоичков

Документалният филм за един от най-известните ни футболни легенди ще ни припомни златните години на българския футбол, когато един цял народ вярваше в победата на Националния ни отбор. Освен, че Христо Стоичков разказва за живота и кариерата си, има и интервюта с множество световно известни личности, между които са Хосе Карерас и Йохан Кройф.

Всички филми започват от 21:00, но ако искаш да си избереш готино място, можеш да влезеш още в 20:30.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *