Кино на открито в първата седмица на септември

Кои филми ще можеш да гледаш в One More кино

0 коментара Сподели:

Сезоните може и да се сменят, но лятното кино продължава. До края на септември всяка седмица ще ти представяме накратко филмите, които ще можеш да гледаш на екрана на One More кино. В първата четвърт от есенния месец това ще са:

ХРАНА ЗА ДУШАТА (1.09.)

One More кино, Храна за душата, Балканска мелодия, Ангелският дял, лятно кино

След големия успех на филма му „Музиката на Истанбул“, Фатих Акин отново застава зад камерата, за да заснеме единствената си комедия в репертоара от сериозно филми. Той тематизира битието на млада двойка в Германия, поставена пред трудното решение да се раздели или да потърси късмета си на ново място. Ресторантьорът Зинос е изправен пред избора дали да се откаже от заведението си „Храна за душата“ и да последва приятелката си в Шанхай или да остане в Хамбург и да продължи да се бори за оцеляването си. Само седмици преди продажбата на ресторанта, персоналът на рядко посещаваното заведение решава да прави каквото си иска, без да се замисля за последствията. С непукизма си, те успяват да превърнат заведението в култ, а Зинос започва да осъзнава, че би било грешка да се откаже от „Храна за душата“.

 

АНГЕЛСКИЯТ ДЯЛ (2.09.)

One More кино, Храна за душата, Балканска мелодия, Ангелският дял, лятно кино

Филмът на Кен Лоуч разказва историята на криминално проявения Роби, който току-що е станал баща. Роби е твърдо решен да осигури един хубав и спокоен живот на детето си. Като дългогодишен алкохолик, Роби има самочувствието, че разбира от качествено пиене, и се надява именно това да му помогне да забогатее.

 

БЪЛГАРИЯ: ДЕЛА И ДОКУМЕНТИ – БАЛКАНСКА МЕЛОДИЯ (4.09.)

One More кино, Храна за душата, Балканска мелодия, Ангелският дял, лятно кино

Съпрузите Марсел и Катрин Селие споделят не само любовта си един към друг, но и към музиката на Източна Европа. Те обикалят Балканите и години наред събират впечатления и документират фолклорните богатства на страната ни и нейните съседки. Именно Марсел Селие поставя  основите на изключителния международен успех на легендарния българския хор Мистерията на българските гласове.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *