Holographic/Monochrome

Музика, мода и много награди на представянето на зимната колекция на SMASH

0 коментара Сподели:

Ако винаги си бил фен на изчистената визия на SMASH, но си от онези хора, които първо обичат да се докоснат до дрехите преди да ги купят, то тогава трябва да отидеш в бар Backyard на 23 ноември, когато модната линия ще представи новата си зимна колекция. Ако трябва да добавим ключови думи, които описват най-добре новата линия на SMASH това биха били: вълна, кожа, памук, метал, кристали, камъни, холограма, монохромност, текстура, растери, графичност, удобство и стил.

За първите 50 дошли ще има и 50 изненади на обща стойност 550лева! Изненадите ще включват безплатни напитки от бара, награди, ваучери и отстъпки от SMASH, Brave Moustache, грим и съвети от Deborah Milano и ваучер за фотосесия с Венцислав Илиев. Освен това само тогава най-новите продукти на SMASH ще могат да бъдат поръчвани и закупвани с 20% намаление.

Защото това не е обикновена модна колекция, събитието ще бъде също необикновено. За целта музиката е поверена на Paci Pac Pac и Vajarov, които ще те пренесат в света на ню уейва.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *