XCo Film Fest

Над 20 планинарски филма идват в София в рамките на фестивала, организиран от XCoSports

0 коментара Сподели:

Най-големият и един от най-престижните планинарски кинофестивали в света –  Banff Mountain Film Festival, идва в България! Всяка година, след изданието му в Канада, организирано от Banff Centre, тръгва и световна обиколка на филмите от програмата, наречена Banff Mountain Film Festival World Tour. Тази година тя идва и в София с 20 от най-награждаваните и харесвани от публиката филми!

Cinema City Paradise, XCo Film Fest

Със спирки в над 400 общности и в 40 страни по света, турнето е брилянтна колекция от вдъхновяващи екшън, приключенски и насочени към природата филми от фестивала. Пътуванията до екзотични пейзажи и отдалечени култури, както и приобщаването на публиката към екстремните спортове с много адреналин, правят от Световното турне 2013/2014 свеж и провокативен начин да опознаете света на планината.

Cinema City Paradise, XCo Film Fest

 

Спирката от Световното турне на канадския фестивал в София ще бъде съчетана с  първото издание на XCo Film Fest! Новият кино форум, организиран от XCoSports, ще представи четири филма за уникални проекти и събития, реализирани от български спортисти през изминалата година.

Двудневното събитие  ще донесе духа на приключенията на открито в София, Cinema City Paradise, на 18 и 19 февруари  2014  година, от 19.00 часа.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *