Новият стар образ на Картър е още по-силен

Кримката стартира тази пролет по AXN

0 коментара Сподели:

Съвсем скоро ще прибавим плюс един сериал към плана за онези вечери, в които искаме да си останем вкъщи. AXN се е погрижил да прекараме още един час от почивката си пред телевизионния екран достатъчно приятно. Новата продукция, която телевизията е включила в програмата си, стартира на 11 април и ни обещава интересен сюжет, по вкуса почти на всеки. Общо взето, картинката е такава: в продължение на 60 минути ще се редуват криминални загадки с така наречените вълнуващи драми, поръсени с няколко щипки мистерия. Актьорът, който заема главната роля, е Джери О‘Конър, познатото лице от  „Джери Магуайър“, „Мераклии“, „Мисия до Марс“ и други филми и сериали, и именно той ще бъде Харли Картър в предстоящата кримка по AXN „Картър“.

Едночасовият сериал проследява приключенията на Харли – актьор, поел към Холивуд, за да стане голяма телевизионна звезда. В главната роля на най-гледания криминален сериал в Америка Картър бързо се сдобива с всички атрибути на славата, но, уви, нещата не са толкова розови, колкото звучат. Годините, прекарани в месомелачката Холивуд, буквално го съсипват. След безкрайни партита, премиери и 16-часови работни дни настъпва онзи отчаян момент, в който на Харли му е все по-невъзможно да се докосне до спомена за човека, който всъщност е.

Предишния си образ уважава в пъти повече и носталгията е огромна, а в същото време това чудо, в което се е „облякъл“, днес надделява.

Паралелно с тази драма върви и историята на брака му. За жалост там провалът е пълен. Съпругата му и супермодел Уинтър Ууд прекарва нощите си с най-добрия приятел и колега на Харли, а това довежда до ужасно унизителен юмручен бой на „червения килим“. Този случай се превърна в топ стар новината на всички таблоиди. Пълен психически срив. Стъпката оттук нататък за Картър е една. Въпреки че му остават още две години до изтичане на договора с телевизионната компания, Харви праща всичко по дяволите и поема към родния си дом на север, с едничката цел да вкара живота си в ред.

Завърнал се с „бърнаут“ ефект от Холивуд и преобърнал живота си на 180 градуса, Харли е тук с единственото желание да докаже пред света, че има много стойности за споделяне. Той не само може да играе полицейски следовател в телевизията, но със същата сила може да разкрива истински престъпления, включително и да разбули мистериозното изчезване на майка си отпреди 25 години. Да видим как ще го направи.

Ако се чудиш какво да гледаш след сериала, идеи тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *