BEERRELATION

Фестивалът BeerRelation ще предлага единство в многообразието от бира, културни занимания, музика и театър

0 коментара Сподели:

На 12 юни 2014г. започва 20-то Световно първенство по футбол в Бразилия, което ще гледаме на голям екран под открито небе. Наред с това започват и спортните развлечения в Южен парк, София. 

Момчетата от Smugglers Collective ще открият музикалната сцена на фестивала в 19.00 часа на 12 юни, четвъртък, но най-зеленият кът в столицата ще стане арена за турнири, демонстрации, игри и работилници още в 12.00 часа същия ден.

Тъй като бирата ще е на почит – разновидност от видове, цветове и националности – трябва подобаващо да се отнесем и към „най-добрия й приятел“ – спорта! Ние от Event Zone се погрижихме да осигурим толкова различни забавления, колкото и пиво. 

Не е нужно да си почитател на активните спортове. На BeerRelation има място за всички бири и състезания. Beer Pong, например е дисциплина, в която ще могат да участват приятелите на пинг-понга. Beer Pong e игра от типа „Игри с алкохол“, която води началото си от САЩ, Fresh Pong игри също ще бъдат организирани от най-добрите в сферата – Бар „Ремонта“. Друга интересна активност с бира ще бъде „музикална бира“ – добре познатата игра „музикални столове“, в която има по-малко столове отколкото играчи, само че в бирен вариант. Записванията за състезанията ще стават на място и всеки ще може да покаже какво може, а най-успешните ще спечелят награда. По-екстремно настроениете ще намерят своя кът при байктраял и слаклайн демонстрациите.

Ако пък сте креативно настроени и искате да създавате, за вас също има място. Специалисти в няколкото творчески работилници на събитието ще ни научат как да направим оригами от бирени етикети или анимация само с помощта на пластилин и фотоапарат. За колоездачите пък е предвидена специална диагностика и велопаркинг. 

12-15 юни, всеки ден от 12ч до 22ч, Южен парк! Вход свободен! 

 
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *