ПЛАКАТИ ЗА НОВА БЪЛГАРСКА АРХИТЕКТУРА

PlakatKombinat.com представлява избрана селекция от специално създадени за галерията работи в лимитирани серии

0 коментара Сподели:

За тази изложба от програмата на седмицата на архитектурата в Пловдив – One Architecture Week – plakatkombinat.com и кураторът Анна Симеонова събират 12 изявени художници – графични дизайнери, автори на плакати и илюстрации. Всеки един от авторите интерпретира развитието на съвременната ни архитектура през последните 25 години – в общо 19 плаката. Обединяваща посока за работата им са добрите примери и промени в архитектурата и цялостната градска среда в България. 

Галерия pLOVEdiv, PlakatKombinat.com

 

Резултатът от този интересен опит за установяване на връзка и път между плаката и архитектурата ще може да бъде видян в галерия pLOVEdiv, онлайн на plakatkombinat.com в колекция „Архитектура”, но и по улиците на квартал Капана в Пловдив между 10 и 31 октомври. Така ще бъде осигурена по-добра и целенасочена база за сравнение и наблюдение от широк кръг публика.

Галерия pLOVEdiv, PlakatKombinat.com

 

Всеки, които пожелае да притежава някои от 19-те плаката – ще има възможност да го закупи на специална цена и в различни формати – по време на фестивала One Architecture Week – в галерия pLOVEdiv и онлайн

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *