P.I.F. с концерт и ново видео

Бандата ще разтърси Sofia Live Club и дава шанс на феновете си да спечелят покани и тениски за концерта

0 коментара Сподели:

„Седем думи от мен, седем рози в един ден, стих подарен, седем пъти за спомен”, Вдъхновени от този свой стих, P.I.F. отправят предизвикателство към своите фенове: докато светът се задръства от празни, ненужни, безсмислени, болни и опасни думи, открий седемте най-важни за теб думи и ги сподели със света. За целта, използвай без ограничение аудиото, видеоклипа или караоке версията /или части от тях/ на песента „Седем” и върху нея създай свой видеоклип като използваш смартфон, камера, рисунки, фотографии, глас, анимация, 3D, слайд или друго, което фантазията ти сътвори. Няма правила, а само една цел  – да отворим сърцата си и да споделим на света своите седем най-важни думи. Готовите видео клипове  споделяйте на страницата на P.I.F. във Facebook.

Десет от авторите и създателите на видео клипове събрали най-много лайкове ще получат покани и тениски за концерта на P.I.F. „СЕДЕМ ДУМИ” в Sofia Live Club на 16 октомври 2014г., чиято концепция ще включва излъчването на части от най-харесваните във Facebook видео клипове. Крайният срок за класиране на клипове е 10:00 часа на 12.10.2014.

Групата от сега е убедена, че от „седемте думи” на феновете ще бъде създадена следващата им песен. А някой друг пък ще се вдъхнови за стих. И ето как вашите най-важни седем думи ще имат шанса да докоснат и много други отворени сърца.

Тагове: Sofia Live Club P.I.F.
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *